Jézus cselekedetei életemben.

ImageKedves Csaba testvér!

Ma este 7-órakor emlékezünk meg szentmisében is kedves feleségemről, Editkéről, aki már tíz éve, hogy az örökboldogság országába költözött, nagy hírtelenséggel miközben életet adott harmadik gyermekünknek Krisztina lányunknak.


 

 

 

Köszönöm Istennek, hogy megajándékozott 13-évig Editkével és boldog házasságunkat pedig három szép gyerekkel tette gyümölcsözővé.

Tudjuk jelenlegi feleségemmel, Magdikával, hogy Editke közbenjár Istennél értünk nagycsaládunkért, családunk boldogságáért, és minden nagycsaládért!

Istennek hálával tartozom, hogy a nagy kereszthordozásban nem hagyott magamra, figyelmes barátokon, testvéreken keresztül segített, és kézen fogva vezetett a   kijelölt úton.

Elevenen él emlékezetemben, amikor 1997 őszén betoppantál hozzánk, munkatársaddal  Nácival, ajándékokat hoztatok gyermekeimnek majd meghívtál egy hétre Dévára családostól. Sokat jelentett számomra az a hét, alkothattam újból az agyagból,és töltekeztem lelkileg, miközben gyermekeim is újra kedvet kaptak és játszadoztak gondtalanul a sok tisztaszemű ,,Dévai" gyerekkel..

Majd Isten társat, feleséget is rendelt mellém, aki szeret, megajándékozott újabb gyermekekkel és szeretettel neveli a hét gyermekünket, legszebb ajándékainkat.

Mintha ma lett volna, mikor felhívtalak, örömemet, házassági szándékunkat Magdikával veled megosztani, te bíztattál és velünk együtt örültél.

Végtelen hálával tartozok Istennek Magdikáért és a jó barátokért, testvérekért, akikért imáimban mindig hálát adok.

Kérlek egy fohászban te is gondolj Editkére és családunkra.

,,Aki a magot elülteti,

annak a lelke tovább él a fában.

S aki növekvő fát hagy hátra,

az életet hagy hátra"

                                Wass Albert

Köszönöm az imát s hogy megoszthattam veletek a fenti gondolataimat.

Testvéri szeretettel: Dánél Sándor

Csíkszereda 2007 május 29

 

Image 

 

Image 


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube