Év végi beszámoló.

2006 októberében kisebb- nagyobb akadályokkal, de beindult a Balánbányai napközi otthon. Az évet 18 gyerekkel kezdtük akik alsó tagozatosak.

A helyi 1-es számu iskolában kaptunk egy osztálytermet. Már az év elejétől nagyon lelkesek voltak a gyerekek, szerettek oda jönni délután, hogy eggyütt tanuljunk.
Mivel, hogy nagyon sok gyerek tanúl ebben az iskolában, úgy osztották be őket, hogy az alsó tagozat de., a felső tagozat meg du. tanúl. Ígyhát a tanárok is, és a tanítók is nagyon segítőkészek voltak, és eggyütt müködtek egész évben. Az első félévünk nagyon szépen, és gyorsan telt el, csak sajnos két gyerek kimaradt, mert nem minden szülő, vagy nagyszülő érti meg, hogy mi a  jobb a gyerekének.
Sokat küzdöttünk értük, de sajnos ez lett a vége. Elég eredményesen zártuk az első félévet. A második félévet 16 gyerekkel kezdtük. Nagyon ügyesen tanúltak a gyerekek egy kivételével, aki sajnos osztályismétlő lett. A tanítónövel közösen megtettünk mindent, csak ez nem mindig elég. Év végére nagyon sok gyereket díjaztak az eredményes tanulásukért, és a külömböző versenyeken való résztvételükért.
Nagy büszkeség és öröm töltött el. A szülökkel hála Istennek egész évben nagyon jó kapcsolatom volt, eggyütt müködtek egész év folyamán. Nagyon sokat köszönhetünk a kedves támogatóinknak, a helyi RMDSZ-nek, a polgármesteri hívatalnak, és a helyi 1-es számu ovodának is. Nagyon büszke vagyok, mert van olyan gyerek amely a középről harmadik tanulóra tornázta fel magát. Minden osztályból díjaztak gyereket, volt olyan osztály ahol többet is.
Hála Istennek nagyobb gondjaink nem voltak, betegségek is csak a megszokottak.
Tehát 2007jun14-én sikeresen lezártuk a tanévet.
Györfi Julia nevelönő Balánbánya.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Életünk fonala olyan, mint egy végtelen pamutgombolyag, amelynek első centimétere a földi élet, a többi az örökéletünk. Rövid vándorlásunk, küszködésünk végtelen hosszúnak tűnik, de minden könnycseppünket mennyei Atyánk szárítja fel.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 26. szerda, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az erőtlenség

Mindannyian megtapasztaljuk az erőtlenségből fakadó elesettséget.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube