Bővebben: Jó híreket jó kapni!! Istennek hála Székelyzsomboron is minden rendben, ott a kedves Adél vezeti a házat, fiai szépen fejlődnek, jól tanulnak, amint a csatolt beszámoló részletből is kiderül!! Csodálatos elültetni egy egy kis facsemetét, majd öntözgetni, s látni ahogyan szépen növekszik, bontakozik, majd lassan maga is el kezd gyümölcsöt érlelni!! Isten áldása kísérjen kedves Adél téged is, s mindazokat kikkel megosztod életedet Zsomboron!

Imádságos szeretettel gondolok azokra is akik tégedet neveltek.

Szeretettel,

Csaba t. 

Bővebben: Lelki nap Madéfalván 2016Számomra döbbenetes volt a helybeli iskola példás hozzáállása, a tanári kar teljes létszámban az igazgató úrral az élen aktívan részt vett a hosszú  programon!!

Bővebben: Sokan kérdezik, hogy a napközi otthonainkban nyáron mi történik?Sokan kérdezik, hogy a napközi otthonainkban nyáron mi történik? Szeretettel megosztom a kedves csíkcsicsói kolléganőm beszámolóját!! Külön gratulálok a szép kerthez, a finom veteményekhez!! 

Áldott, tartalmas vakációt kívánok nekik és minden gyermeknek! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

Bővebben: Levél KézdiszentlélekrőlKedves Támogatók!!
Sokszor kérdik tőlem, hogy mi is történik nyaranta az otthonainkba. Szeretettel megosztom a kézdiszentléleki kollégám levelét, hogy első kézből kapjatok információt a nálunk zajló szép életről! Sok szeretettel megosztom a kedves kolléganőm elérhetőségét is, hátha valaki ind itatást érez, hogy segítsen az engedélyekhez szükséges fürdőszoba nagyobbításban.

Hálás szeretettel,

Csaba t.

Bővebben: Köszönő levél- NapköziA Szent Ferenc Alapítvány és a Hargita Megye Tanácsa, valamint a Hargita Megyei Gyermekvédelmi Hatóság közti munkaviszony,  hatodszorra öltött testet, vált a gyermekek támaszává, a jelen pályázati tartalom keretében. Hargita megyében több akkreditált napközi otthonunk működik, csoportonként 15-20 gyermekkel. Ezeket a kis otthonokat, Csaba testvér több esztendővel ezelőtt kezdte szervezni, válaszként a kisgyermekek körében elterjedt iskolai elhagyásra, a hátrányos helyzetű gyermekek esélyegyenlőtlenségére az iskolai teljesítményük, és a jövőbeli érvényesülési lehetőségeik tekintetében.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube