Levél Kézdiszentlélekről

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_13710574_1192348207473526_1083940078404336684_o.jpgKedves Támogatók!!
Sokszor kérdik tőlem, hogy mi is történik nyaranta az otthonainkba. Szeretettel megosztom a kézdiszentléleki kollégám levelét, hogy első kézből kapjatok információt a nálunk zajló szép életről! Sok szeretettel megosztom a kedves kolléganőm elérhetőségét is, hátha valaki ind itatást érez, hogy segítsen az engedélyekhez szükséges fürdőszoba nagyobbításban.

Hálás szeretettel,

Csaba t.


Kedves Csaba testvér!
A szentléleki napköziotthon gyerekei is jól végezték a tanévet egy kivételével aki sajnos pótvizsgára maradt.Reméljük,hogy sikeresen átjut a vizsgán.
A vakáció első hetében voltunk az Erzsébet táborban,ahol jól éreztük magunkat.Egy jól megszervezett,bőséges és felejthetetlen programokban volt részünk.Köszönjük szépen a lehetőséget,hogy mi is ott lehettünk.
A vakáció többi részében szeretném a fürdőszobát felépíteni ahogy megbeszéltük.A Flagellum Dei Székelyföld Kézdivásárhely motorosai felajánlották a segítségüket és hoztak téglát, csempét, wc kagylót, givétát. Kaptunk kavicsot és homokot is az alaphoz.
Beszéltem két mesteremberrel is, 2500 lejért építenék fel+ villany, és csemperakás.
Ebben kérnék segítséget Csaba testvértől ha lehetséges,mert nincs amiből kifizessem.
Várom Csaba Testvér válaszát, hogy neki fogjunk-e az építésnek.
Kívánok további szép nyarat.
Szeretettel
Emese és a gyerekek.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.