Sokan kérdezik, hogy a napközi otthonainkban nyáron mi történik?

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_6402.JPGSokan kérdezik, hogy a napközi otthonainkban nyáron mi történik? Szeretettel megosztom a kedves csíkcsicsói kolléganőm beszámolóját!! Külön gratulálok a szép kerthez, a finom veteményekhez!! 

Áldott, tartalmas vakációt kívánok nekik és minden gyermeknek! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
Kedves Munkatársak,  kedves Csaba testvér! 
A csikcsicsói napköziotthonban szerencsésen bezártuk a tanévet.Nem volt bukás, 3 gyerek oklevelet kapott.A rendelkezésünkre álló időt igyekeztünk maximálisan kihasználni.Sokat kertészkedtünk a tanulás mellett és hála Istennek egy kis  játszóteret  is sikerült varázsolni az udvarunkra.Kisebb javításokat ,átalakításokat sikerült megvalósítani  önerőből.Büszkék is vagyunk egy kicsit magunkra és nagyon hálásak a Jó Istennek és támogatóinknak.A Mária Rádióban is imádkoztunk a gyerekekkel támogatóinkért. 
A nyári programunk elképzelése a következőképpen néz ki. 
JÚNIUS hátralévő napjaiban gyógynövényt gyűjtünk és betakarítjuk a zöldborsót,spenótot,salátát.
JÚLIUSBAN szeretném kérni szabadságomat.
AUGUSZTUSBAN  Piricskén fogunk táborozni saját programokat szervezve,önkéntesek bevonásával.Bicikli túrát szervezünk a környék kápolnáit ,templomait felkeresve. A szentegyházi strandra szeretnénk eljutni,kézműves foglalkozásokat szervezünk az Napköziotthonban ott alvós programmal:kötés varrás,főzés, faragás.
SZEPTEMBERBEN festés ,takarítás, készülődés ,gyakorlás a gyerekekkel.
Tartalmas pihenést,jó vakációzást kívánok!
Szeretettel 
Éva