Nagyböjti gondolat

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_a85f84b60c9ab63fe12770dda0eff8c8.jpgSzeretettel osztom meg Pál Marika Nagyböjti gondolatát!

Szeretettel,

Csaba t. 
Ne vétkezzünk Isten kiválasztottaival szemben! Minden személy helyzet körülöttem az üdvösségemet szolgálja Keresztelő Szent János tanítása szerint.
Mindannyian Isten által kiválasztottak, hogy az én jobbá, bölcsebbé, szeretőbbé válásomat segítsék. Minden szóra, tettre amely felém irányul én azt Isten tanításának eszközének tudom venni és szeretetté alakítani visszafelé, mindenki felé, ez lehet az első lépés a tökéletességem felé.
Tönkre tettél minden autót!
Én-e?
Érdekes megállapítás mindig jobbnak, hasznosabbnak, szorgosabbnak, okosabbnak, becsületesebbnek gondolom magam mint amilyennek mások látnak és valójában vagyok.
Akkor kezdek növekedni, ha keveset gondolok és hiszek magamról, másokat meg elismerek, rávilágítok jóságára, jó oldalára és építem a feladatára, kapcsolatai mélyítésére.
Sokszor találkozom régi vezetőkkel akik hasonlóan az abortuszt elkövetett asszonyokhoz tépik lelküket, hogy vétettek emberek, közösségek ellen és maguk ellen, mert azok a tettek amik sötétben, suttogva történtek, utánuk kiabálták nyílt utcán, fényes nappal!
Az is jó ha bocsánatot tudunk kérni, de a legjobb ha el sem követjük, s még jobb ha egymást a jóra -szépre- szentre intjük.
A békességünk, örömünk, szabadságunk nem eladó: vélt igazért, hasamért, öltözetemért, kapzsiságomért!
Nagy Úr a lelkiismeret, ha Krisztus lakik benne több semmi nem kell!!
Öröm és boldogság olyan emberekkel találkozni akiknek sugárzik az arcuk, bölcs hallgatásuk öregségükben a jól végzett életút végén, a folytonos tenni-akarás nem tolakodva, félig süketen, nem látva, áldva Istent az ajándék napokért!
Szeretettel
Marika