Jó ilyen kedves leveleket kapni....

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_tmatyas.jpgJó ilyen kedves leveleket kapni.... örömmel megosztom a csatolt kis filmmel együtt!! Büszke örömmel gondolok Matyira, és minden nálunk végzett gyermekünkre!!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér, én most Rómában tartózkodom, holnap megyek a vízumért, és ha minden rendben van, akkor Vasárnap utazom Jeruzsálembe. Sajnos holnap nem tudok Pesten lenni pedig nagyon szerettem volna. Imádkozom holnap azért hogy minél több embert át járjon a béke, szeretett, és az egymásra való odafigyelés. Én üzenem minden gyereknek, hogy építsék a jövőjüket Krisztussal együtt, és ne a telefon meg a laptop vegye el a sok idejüket, mert azok csak segéd eszközök. Szeretettel és sok hálával elsősorban Istennek, hogy Déván nevelkedhettem, sok jó ember keze között, ide értem Jucika nénit is, akire mindig nagy szeretettel gondolok vissza. 
Pax et Bonum 
fr Mátyás 2018.09.12 Róma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube