Jó ilyen kedves leveleket kapni....

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_tmatyas.jpgJó ilyen kedves leveleket kapni.... örömmel megosztom a csatolt kis filmmel együtt!! Büszke örömmel gondolok Matyira, és minden nálunk végzett gyermekünkre!!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér, én most Rómában tartózkodom, holnap megyek a vízumért, és ha minden rendben van, akkor Vasárnap utazom Jeruzsálembe. Sajnos holnap nem tudok Pesten lenni pedig nagyon szerettem volna. Imádkozom holnap azért hogy minél több embert át járjon a béke, szeretett, és az egymásra való odafigyelés. Én üzenem minden gyereknek, hogy építsék a jövőjüket Krisztussal együtt, és ne a telefon meg a laptop vegye el a sok idejüket, mert azok csak segéd eszközök. Szeretettel és sok hálával elsősorban Istennek, hogy Déván nevelkedhettem, sok jó ember keze között, ide értem Jucika nénit is, akire mindig nagy szeretettel gondolok vissza. 
Pax et Bonum 
fr Mátyás 2018.09.12 Róma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak egyetlen út áll előttünk nyitva: a szeretet útja. Minden más út zsákutca, mely nem vezet sehova. Ha lenne valahol egy kis rövidítő az erőszak poklán keresztül, akkor legalább nagypénteken Krisztus rálépett vol na, de nem tette. Ő kitartott a szeretet útján nagycsütörtökön, nagypénteken keresztül a kereszthalálig, a húsvét hajnali dicsőséges győzelemig. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Kíváncsi lennék arra...

Kíváncsi lennék arra, aki a kereszten agonizálva képes lenne még ennél is érthetőbben fogalmazni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube