Jó ilyen kedves leveleket kapni....

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_tmatyas.jpgJó ilyen kedves leveleket kapni.... örömmel megosztom a csatolt kis filmmel együtt!! Büszke örömmel gondolok Matyira, és minden nálunk végzett gyermekünkre!!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér, én most Rómában tartózkodom, holnap megyek a vízumért, és ha minden rendben van, akkor Vasárnap utazom Jeruzsálembe. Sajnos holnap nem tudok Pesten lenni pedig nagyon szerettem volna. Imádkozom holnap azért hogy minél több embert át járjon a béke, szeretett, és az egymásra való odafigyelés. Én üzenem minden gyereknek, hogy építsék a jövőjüket Krisztussal együtt, és ne a telefon meg a laptop vegye el a sok idejüket, mert azok csak segéd eszközök. Szeretettel és sok hálával elsősorban Istennek, hogy Déván nevelkedhettem, sok jó ember keze között, ide értem Jucika nénit is, akire mindig nagy szeretettel gondolok vissza. 
Pax et Bonum 
fr Mátyás 2018.09.12 Róma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 24. hétfő, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube