Jó ilyen kedves leveleket kapni....

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_tmatyas.jpgJó ilyen kedves leveleket kapni.... örömmel megosztom a csatolt kis filmmel együtt!! Büszke örömmel gondolok Matyira, és minden nálunk végzett gyermekünkre!!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér, én most Rómában tartózkodom, holnap megyek a vízumért, és ha minden rendben van, akkor Vasárnap utazom Jeruzsálembe. Sajnos holnap nem tudok Pesten lenni pedig nagyon szerettem volna. Imádkozom holnap azért hogy minél több embert át járjon a béke, szeretett, és az egymásra való odafigyelés. Én üzenem minden gyereknek, hogy építsék a jövőjüket Krisztussal együtt, és ne a telefon meg a laptop vegye el a sok idejüket, mert azok csak segéd eszközök. Szeretettel és sok hálával elsősorban Istennek, hogy Déván nevelkedhettem, sok jó ember keze között, ide értem Jucika nénit is, akire mindig nagy szeretettel gondolok vissza. 
Pax et Bonum 
fr Mátyás 2018.09.12 Róma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube