Csillagösvényen járnak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_IMG_6078.jpgHála és köszönet mindazoknak kik segítettek a Balaton partján, a Koloska völgyben, a Gyermek Jézus Szentélyét létrehozni!! A szentmisében, a jó Istent nagy nagy szeretettel, alázattal kértem és kérem a továbbiakban is, az árva gyermekeinkkel, hogy mindazok imáját hallgassa meg, kik gyermekáldásért, vagy a megszületett gyermekük szép, harmonikus növekedéséért imádkoznak ezen a helyen!! Azért is imádkozom, hogy még nagyon sok gyermek Szentély szülessen a Kárpátmedencében és a nagyvilágban!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_6067.jpgBALATONFÜRED A Koloska völgyben tartott szentmisét Böjte Csaba Ferences szerzetes, ahol a Gyermek Jézus kegyhelyet is felszentelte.
Ötödik alkalommal járja a a Balatoni Csillagösvény missziós körutat Böjte Csaba, a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkórussal és a dévai gyerekekkel. A tavalyi körút alkalmával már tartott szentmisét a Koloska völgyben, és akkor fogalmazódott meg benne a gondolat egy kegyhely létrehozására. A dévai gyerekek erre a célra készült alkotásait elárverezték, és a befolyt összegből egy erdélyi fafaragót bíztak meg, hogy készítse el a Gyermek Jézust.

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_6059.jpg- Mi kedves kötelességnek éreztük, hogy méltó helyet találjunk ennek a szobornak - mondta el lapunknak Némethi Kálmán a Bakonyerdő Zrt Balatonfüredi erdészetének igazgatója. A terméskőbe ágyazott szobor helyéről a Nemzeti Parkkal és Böjte Atyával egyeztetve került az a Koloska völgybe.
-Ha van egy szentély, annak van lelkisége is- mondta el Böjte Csaba. Ezt a kegyhelyet a bátorság, a bizalom és a gyermeki derű légköre veszi körül. Aki eljön ide és a kis Jézushoz könyörög az biztosan meghallgatásra talál- hangzott el a szentmisén.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_6055.jpgA jótékonysági körút bevételével a Boldogasszony Iskolanővérek szovátai Marianum lelkiségi-kulturális központját támogatják.
Sági Ági
www.veol.hu