Útnak indultak adományaikkal Erdélybe az ácsiak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_88498adomany.jpgEgy tonnánál is több tartós élelmiszert gyűjtöttek össze az ácsi Természetjáró Bakancsos Klub tagjai, a Böjte Csaba ferences szerzetes által fenntartott gyereknevelő otthon számára. Az adományokkal szerdán reggel indultak útnak az egyesület tagjai Erdélybe.

Tavaly és tavalyelőtt is több mint egy tonna, tartós élelmiszert sikerült eljuttatnia az erdélyi Dózsagyörgyre, az Isteni Irgalmasság Gyermekvédelmi Központba az ácsi Természetjáró Bakancsos Klub tagjainak. Az elmúlt időszakban ismét gyűjtést szervezett az egyesület a Böjte Csaba ferences szerzetes által fenntartott gyereknevelő otthon számára.
„Harmadik alkalommal gyűjtöttünk adományt a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak” – mondta el a Helyi Híradóknak Tóth János. A klub elnöke hozzátette: szerencsére az előző évben is nagyon jól sikerült a kezdeményezésük, ezért idén is sokan pozitívan álltak hozzájuk. Az összegyűjtött adományok mellett az egyesület játékait, az ugrálóvárakat és a csúszdákat is elvitték az adományozók, hogy idén már harmadik alkalommal rendezzék meg az Őszi Gyereknap elnevezésű programot a gyermeknevelő otthon lakói számára.
Szerdán reggel az előző évekhez hasonlóan most is két járművel indultak az erdélyi Dózsagyörgyre a klub tagjai, akik egy kisteher autóban az adományok egy részét és a játékokat vitték csak, valamint egy kisbusszal, amiben az adományok másik része és az önkéntes segítők utaztak. Ebben az évben tízen vágtak neki a mintegy tíz napos utazásnak.
„Az adományok súlya több mint egy tonna, amivel idén is szeretnénk nagy örömet szerezni a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Dózsagyörgy mellett számos helyre ellátogatunk, többek között Ács testvértelepülésére Olasztelekre is, ahol szintén felállítjuk a játékainkat, örömet szerezve az ottani gyerekeknek is ” – emelte ki Tóth János.
www.komaromhirado.hu

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor az ember elindul az élete útján mindenképpen szövetségest keres. Szeretné megfogni valakinek a kezét, akivel együtt valóra tudja váltani álmait. Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges, társ, jó az Ő kezét fogni, és hihetetlen győzelmekhez vezet, segít, ahogy tette eddig is. Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 23. csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Föl kell nőni

Pál apostol így ír: „Tudjuk azt is, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube