Egy hónapig gyűjtöttek, hogy karácsonyra minél többet adhassanak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_amigo_adomany_karacsony2.pngEgy hónapon át tartó jótékonysági kampányt szervezett karácsony alkalmából az Amigo üzletlánc a Szent Ferenc Alapítványnál gondozott gyermekek megsegítésére. 

Noha a család hiányát nem tudták pótolni, azért mosolygós arcokat és örömteli perceket sikerült szerezni az árva gyermekeknek. 
A kampány sikeres volt, hiszen meglepően tapasztalták, hogy Hargita és Kovászna megyei üzleteikben, mennyi jó szándékú vásárlójuk van, akik temérdek adománnyal járultak hozzá a gyermekek karácsonyához – tájékoztatnak az üzletlánc közleményében.
Összesen 15 ezer lejre sikerült gyűjteni ajándékokat, amiket körzetenként osztottak szét szenteste előtt. Átadáskor pedig személyesen láthatták, hogy egy kis segítség mekkora örömet tud szerezni.
Böjte Csaba atya és a gyermekek meghitt előadással fejezték ki hálájukat és örömüket.
Fotó: Amigo üzletlánc 
www.szekelyhon.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A székelytől kérdezik: tud-e zongorázni. Igen – jön a szerény válasz –, de még nem próbáltam. Fontos, hogy kipróbáljuk magunkat valamilyen alkotásban. Hátha egy csoda van a kezünkben, a szívünkben, az agyunkban! Mekkora pofára esés lesz a túlvilágon, ha kiderül, hogy nagy talentumunk volt, de soha nem próbáltuk ki magunkat kíváncsian, vagy az első kudarc után megfutamodtunk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 20. szerda, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„íme, az Úr szolgálóleánya vagyok, legyen nekem a te igéd szerint.”

Milyen szép, hogy a Szűzanya nem abból indul ki, hogy mire képes, mihez van kedve, tehetsége, hanem abból, hogy mit kér tőle az Isten.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube