Egy hónapig gyűjtöttek, hogy karácsonyra minél többet adhassanak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_amigo_adomany_karacsony2.pngEgy hónapon át tartó jótékonysági kampányt szervezett karácsony alkalmából az Amigo üzletlánc a Szent Ferenc Alapítványnál gondozott gyermekek megsegítésére. 

Noha a család hiányát nem tudták pótolni, azért mosolygós arcokat és örömteli perceket sikerült szerezni az árva gyermekeknek. 
A kampány sikeres volt, hiszen meglepően tapasztalták, hogy Hargita és Kovászna megyei üzleteikben, mennyi jó szándékú vásárlójuk van, akik temérdek adománnyal járultak hozzá a gyermekek karácsonyához – tájékoztatnak az üzletlánc közleményében.
Összesen 15 ezer lejre sikerült gyűjteni ajándékokat, amiket körzetenként osztottak szét szenteste előtt. Átadáskor pedig személyesen láthatták, hogy egy kis segítség mekkora örömet tud szerezni.
Böjte Csaba atya és a gyermekek meghitt előadással fejezték ki hálájukat és örömüket.
Fotó: Amigo üzletlánc 
www.szekelyhon.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. január 22. kedd, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube