Megdöbbentett a tavaszi időjárás

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_IMG_6468_2.jpgMegdöbbentett az a tavaszi időjárás mi januárban Csíkban fogadott! Nyílik a hóvirág, kellemes 5-10 fokos meleg van és hó sehol a városban! A globális felmelegedés már a hegyek között is érezhető!
A napokban olvastam, hogy egy elkeseredett ember a garázsban úgy vetett véget az életének, hogy becsukta az ajtót és nem állította le a motort! Nagyon hamar megtelt a garázs mérges gázzal, és végzett az bennülővel! Végül is ez az egész földgolyó egy nagy garázs! Csíkszeredában annyi autó van, hogy este mikor haza értem már a lakásunktól legtávolabb lévő parkírozóban sem találtam helyet! Döbbenetes pedig a komoly orvosok nem különféle tablettákat ajánlanak drága pénzért, hanem azt mondják, hogy gyalogoljunk napi 10 kilométert! Ez a távolság ha elindulnánk gyalog a munkahelyeinkre meg is lenne naponta!!
Az irgalmasság éve van, gondoljunk a csodálatos természetre, és döntsünk a gyaloglás a kerékpár mellett, ne üljünk be a liftbe, kapcsoljuk ki a fölöslegesen működő világító testeket, ne tegyük világunkat egy gyilkos, büdös garázsé, ne kövesünk el egy kollektív öngyilkosságot!
Csaba t.