Mária útján

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_IMG_0552.jpgMa, 2016 aug. 27-én, a Mária útján ha ezer irányba is, ezer úton is indulunk el azért egy lesz az út mert egy a cél amelyért vállaljuk a zarándoklatot, azt az imát, melyet nem csak az ajkunkkal, de a lábunkkal, az egész testünkkel mondunk és ez nem más mint a gyermek áldás! A mi célunk a Gyarapodó Magyarság!!
Szeretettel hívlak, kérlek, gyertek, akár jelképesen, egy rövid útszakaszon is, de induljunk el, és minden egyes lépést ajánljunk fel bizalommal az Élet Urának, az Életért, kacagó, gyermekekért!!
E szép napon én néhány barátommal Csínodra fogok kizarándokolni, egy kis kápolnához, hogy a Teremtőnktől bátorságot kérjek népemnek az élet mellett döntéshez!  Azért kelek útra, zarándokolok, hogy a Kárpátmedence újból legyen hangos a kis Jézus lelkületű, jókedvű, vidám, pajkos gyermek kacagástól!
Bizalommal,
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sokszor a földön nem látjuk Isten jóságos jelenlétét, sok mindent nem értünk, de egészen biztos, hogy halálunk után fejünkhöz kapunk, és megdöbbenve látjuk, hogy minden nehézségnek, fájdalomnak megvolt az értelme, mennyi csoda volt az életünkben, egy-egy nehéz pillanatban hányszor jelent meg Isten a szeretetével, és lendített át egy-egy akadályon, amit mi véletlennek tudtunk be, vagy esetleg csak legyintettünk rá: »Áh, ez semmiség!«” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 27. csütörtök, László napja van. Holnap Levente és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház szent

Az Egyház szent, mert Krisztus teste, az isteni élet hordozója, és bűnös is, mert emberek közössége, akik igyekeznek ugyan a szentség útján járni, de gyakran előfordul, hogy nem sikerül nekik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube