Életünk célja

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_Ervin-atya-Csaba-testverrel.jpgMi férfiak nagyon sokszor gondolkozzunk el Isten által nekünk felkínált csodálatos feladatunkon, az atyai hivatáson!! Igen, életünk célja, beteljesülése, atyává válni, gondoskodó, jósággal életet adni és férfias erővel azt hordozni, kibontakoztatni! Merem-e, vállalom-e a nekem felkínált szép feladatot? Tudatos erőfeszítéssel  felakarok nőni oda, hogy az életet vállaljam, gondviselő jósággal hordozzam?? Miért maradnák torzó, bennem teljesedett álma Teremtőmnek, terméketlen gyümölcsfa, büdös záptojás?
Kép: Ervin atya édesapám helyett apám volt

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az eszmék piacán a szövetségesek kínálatában nem látok Jézus Krisztusnál nagyobbat, erősebbet, bölcsebbet, jobbat, akinek a zászlaja alatt én el mernék indulni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 24. péntek, Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jó és rossz fiúk

Szent Pál az efezusiakhoz írt levelében így fogalmaz: „Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által – akarata és tetszése szerint – fogadott gyermekeivé legyünk; hogy magasztaljuk felséges kegyelmét, amellyel szeretett Fiában jóságosan megajándékozott minket.” [Ef 1,4-6]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube