Életünk célja

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_Ervin-atya-Csaba-testverrel.jpgMi férfiak nagyon sokszor gondolkozzunk el Isten által nekünk felkínált csodálatos feladatunkon, az atyai hivatáson!! Igen, életünk célja, beteljesülése, atyává válni, gondoskodó, jósággal életet adni és férfias erővel azt hordozni, kibontakoztatni! Merem-e, vállalom-e a nekem felkínált szép feladatot? Tudatos erőfeszítéssel  felakarok nőni oda, hogy az életet vállaljam, gondviselő jósággal hordozzam?? Miért maradnák torzó, bennem teljesedett álma Teremtőmnek, terméketlen gyümölcsfa, büdös záptojás?
Kép: Ervin atya édesapám helyett apám volt

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A szentségi házasságkötés lényege, hogy nemcsak két ember köt szövetséget, hanem az élő Isten is életre szóló szövetséget köt velük. A Szentháromság mélységes titkát egy házasságban élő ember könnyebben meg tudja érteni, akik úgy válnak eggyé, hogy már nem is tudnak a másik nélkül élni, mikor gondolataikban, döntéseikben, érzésvilágukban állandóan megjelenik a másik: Neki hogyan lenne jó? Örülne-e neki, mit szólna hozzá?” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. április 25. szerda, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Döbbenetes, ahogy Jézus Jeruzsálem előtt térdre borult

Ő mint Isten nagyon jól látja, hogy nem „babra megy” a játék, a földi életnek hatalmas a tétje, az ember dönthet a végtelen és a semmi között.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube