Emőke levele...

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5056_2.JPGBüszke örömmel megosztom a kedves Emőke levelét! Gondoljunk ezekre a nagyszerű fiatalokra mikor elkezdjük szapulni a mai fiatalságot.
Szeretettel,
Csaba t. 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! 
Kedves Csaba testvér! 
Először is szeretném megköszönni, hogy szállást és sok új testvért kaphattam a Szent Klára Kollégiumban.  Hála van a szívemben, ha visszagondolok az elmúlt évre. Sok testvér arcát látom magam előtt, akikkel igencsak szép, értékes és hiszem, hogy maradandó barátságok bontakoztak ki.  Hálás vagyok a Jóisten meg nem szűnő gondviseléséért, szeretetéért. Azért, hogy vigyázott rám és hogy a tenyerén hordozott. :) 
Istennek hála sikeresen befejeztem az első egyetemi évemet Kolozsváron a Babes-Bolyai Tudományegyetem, Zenepedagógia karán. Első félévben 9,20-as majd második félévben 9,70-es médiát sikerült szereznem. Öröm volt számomra, hogy  nagy meglepetésemre idén nekem ajándékozta a kar az ,,Év tanulója díjat.  Jelenleg Bécsben vagyok, Erasmus programmal sikerült eljönnöm három hónap Nyári Szakmai Gyakorlatra. Hiszem, hogy ebben is benne  van a Jóisten keze! :) 
Isten segítségével októberben újult erővel és vidámsággal szaladok neki a második egyetemi évemnek.
Sok hálával és szeretettel,
Emőke