Székelyföldi jó gazda

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_21457370_10204028710675212_7812901714201763742_o.jpgBányász József gyergyóújfalusi gazda szerint, 5-6 tehén becsületes megélhetést biztosít! Elmentem a gazdaságába, megnéztem a munkatársait, a szép teheneket, az istálót, a tejházat, megkóstoltam a finom sajtokat, a vajat a ropogós házikenyéren, és megittam rá egy pohár aludttejet. A finom tiszta ízek, az egészséges ételek, mindaz mit láttam, hallottam, engem meggyőzött, hogy nem a sok kapkodás, az elkezdett de be nem fejezett fejetlenség Székelyföld jövője, hanem a nyugodtan megtervezett és kitartással jó végre vitt, becsületes munkával fenntartott gazdaság! Őseink a földből, állatokból megéltek, Bányász Józseffel én is vallom, hogy őseink kitaposott útja járható, megélhetést biztosít! Érdemes ezen az ősi úton bizalommal elindulni! Hiszem és vallom, hogy ilyen komoly gazdák ha szövetkeznek és létrehoznák a Gyergyói-medence sajtját, akkor fiataljaink nem idegenben fognak szolgálni, hanem őseik földjén saját gazdaságuknak urai lesznek!
Őszinte tisztelettel, Székelyföld jó gazdái iránt, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Isten megbocsát, szeretetével magához öleli könnyes szemű, szepegő, bűnbánó gyermekét, de az életben Ő sem tud egy „reset” gombot nyomni, nem tud meg nem történtté tenni bűnöket, amelyeknek a hatásai továbbgyűrűznek” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. február 21. szerda, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Hiszek Jézus Krisztusban, Isten egyszülött fiában, a mi Urunkban

Mielőtt Jézus létének misztériumát kutatnánk, tekintsük át földi életének legfontosabb eseményeit, melyeket az evangéliumokból ismerhetünk meg.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube