Székelyföldi jó gazda

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_21457370_10204028710675212_7812901714201763742_o.jpgBányász József gyergyóújfalusi gazda szerint, 5-6 tehén becsületes megélhetést biztosít! Elmentem a gazdaságába, megnéztem a munkatársait, a szép teheneket, az istálót, a tejházat, megkóstoltam a finom sajtokat, a vajat a ropogós házikenyéren, és megittam rá egy pohár aludttejet. A finom tiszta ízek, az egészséges ételek, mindaz mit láttam, hallottam, engem meggyőzött, hogy nem a sok kapkodás, az elkezdett de be nem fejezett fejetlenség Székelyföld jövője, hanem a nyugodtan megtervezett és kitartással jó végre vitt, becsületes munkával fenntartott gazdaság! Őseink a földből, állatokból megéltek, Bányász Józseffel én is vallom, hogy őseink kitaposott útja járható, megélhetést biztosít! Érdemes ezen az ősi úton bizalommal elindulni! Hiszem és vallom, hogy ilyen komoly gazdák ha szövetkeznek és létrehoznák a Gyergyói-medence sajtját, akkor fiataljaink nem idegenben fognak szolgálni, hanem őseik földjén saját gazdaságuknak urai lesznek!
Őszinte tisztelettel, Székelyföld jó gazdái iránt, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az eszmék piacán a szövetségesek kínálatában nem látok Jézus Krisztusnál nagyobbat, erősebbet, bölcsebbet, jobbat, akinek a zászlaja alatt én el mernék indulni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 24. péntek, Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jó és rossz fiúk

Szent Pál az efezusiakhoz írt levelében így fogalmaz: „Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által – akarata és tetszése szerint – fogadott gyermekeivé legyünk; hogy magasztaljuk felséges kegyelmét, amellyel szeretett Fiában jóságosan megajándékozott minket.” [Ef 1,4-6]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube