Székelyföldi jó gazda

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_21457370_10204028710675212_7812901714201763742_o.jpgBányász József gyergyóújfalusi gazda szerint, 5-6 tehén becsületes megélhetést biztosít! Elmentem a gazdaságába, megnéztem a munkatársait, a szép teheneket, az istálót, a tejházat, megkóstoltam a finom sajtokat, a vajat a ropogós házikenyéren, és megittam rá egy pohár aludttejet. A finom tiszta ízek, az egészséges ételek, mindaz mit láttam, hallottam, engem meggyőzött, hogy nem a sok kapkodás, az elkezdett de be nem fejezett fejetlenség Székelyföld jövője, hanem a nyugodtan megtervezett és kitartással jó végre vitt, becsületes munkával fenntartott gazdaság! Őseink a földből, állatokból megéltek, Bányász Józseffel én is vallom, hogy őseink kitaposott útja járható, megélhetést biztosít! Érdemes ezen az ősi úton bizalommal elindulni! Hiszem és vallom, hogy ilyen komoly gazdák ha szövetkeznek és létrehoznák a Gyergyói-medence sajtját, akkor fiataljaink nem idegenben fognak szolgálni, hanem őseik földjén saját gazdaságuknak urai lesznek!
Őszinte tisztelettel, Székelyföld jó gazdái iránt, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. szeptember 22. péntek, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube