Székelyföldi jó gazda

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_21457370_10204028710675212_7812901714201763742_o.jpgBányász József gyergyóújfalusi gazda szerint, 5-6 tehén becsületes megélhetést biztosít! Elmentem a gazdaságába, megnéztem a munkatársait, a szép teheneket, az istálót, a tejházat, megkóstoltam a finom sajtokat, a vajat a ropogós házikenyéren, és megittam rá egy pohár aludttejet. A finom tiszta ízek, az egészséges ételek, mindaz mit láttam, hallottam, engem meggyőzött, hogy nem a sok kapkodás, az elkezdett de be nem fejezett fejetlenség Székelyföld jövője, hanem a nyugodtan megtervezett és kitartással jó végre vitt, becsületes munkával fenntartott gazdaság! Őseink a földből, állatokból megéltek, Bányász Józseffel én is vallom, hogy őseink kitaposott útja járható, megélhetést biztosít! Érdemes ezen az ősi úton bizalommal elindulni! Hiszem és vallom, hogy ilyen komoly gazdák ha szövetkeznek és létrehoznák a Gyergyói-medence sajtját, akkor fiataljaink nem idegenben fognak szolgálni, hanem őseik földjén saját gazdaságuknak urai lesznek!
Őszinte tisztelettel, Székelyföld jó gazdái iránt, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 24. vasárnap, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube