Új tanévkezdés Tusnádfürdőn

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_21743837_10209874319922674_2905134141492574938_o.jpgTusnádfürdőn, a Szent László Gyermekvédelmi Központ, Isten kegyelméből és az emberi munka - nevelők, önkéntesek, támogatók és hatóságok- erejéből, egy megújult épületben, új szívekkel, új elhatározásokkal tanévet kezdett. Az "Adj Király katonát" játék felállásába, egyazon térfélen indul a gyermekek és a felnőttek szövetségének ereje a jó tanulmányi eredményekért, jóságért, bölcsességért életerőért, ember és Isten tetszésére. Mindazok számára, akik lehetővé tették ezt a kezdést, váljék áldássá a gyermekek hálája !
Kolozsvári Tibor

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az eszmék piacán a szövetségesek kínálatában nem látok Jézus Krisztusnál nagyobbat, erősebbet, bölcsebbet, jobbat, akinek a zászlaja alatt én el mernék indulni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 24. péntek, Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jó és rossz fiúk

Szent Pál az efezusiakhoz írt levelében így fogalmaz: „Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által – akarata és tetszése szerint – fogadott gyermekeivé legyünk; hogy magasztaljuk felséges kegyelmét, amellyel szeretett Fiában jóságosan megajándékozott minket.” [Ef 1,4-6]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube