Új tanévkezdés Tusnádfürdőn

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_21743837_10209874319922674_2905134141492574938_o.jpgTusnádfürdőn, a Szent László Gyermekvédelmi Központ, Isten kegyelméből és az emberi munka - nevelők, önkéntesek, támogatók és hatóságok- erejéből, egy megújult épületben, új szívekkel, új elhatározásokkal tanévet kezdett. Az "Adj Király katonát" játék felállásába, egyazon térfélen indul a gyermekek és a felnőttek szövetségének ereje a jó tanulmányi eredményekért, jóságért, bölcsességért életerőért, ember és Isten tetszésére. Mindazok számára, akik lehetővé tették ezt a kezdést, váljék áldássá a gyermekek hálája !
Kolozsvári Tibor

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. szeptember 22. péntek, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube