Új tanévkezdés Tusnádfürdőn

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_21743837_10209874319922674_2905134141492574938_o.jpgTusnádfürdőn, a Szent László Gyermekvédelmi Központ, Isten kegyelméből és az emberi munka - nevelők, önkéntesek, támogatók és hatóságok- erejéből, egy megújult épületben, új szívekkel, új elhatározásokkal tanévet kezdett. Az "Adj Király katonát" játék felállásába, egyazon térfélen indul a gyermekek és a felnőttek szövetségének ereje a jó tanulmányi eredményekért, jóságért, bölcsességért életerőért, ember és Isten tetszésére. Mindazok számára, akik lehetővé tették ezt a kezdést, váljék áldássá a gyermekek hálája !
Kolozsvári Tibor

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 24. vasárnap, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube