Emberiesség…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_22339321_1518927014849578_6697059685280978770_o.jpgMilyen sok útszélre hullott ember sodródik tehetetlenül, csüggedten, reménytelenül, elmerülve az önsajnálat terméketlen mindennapjaiba?! Mekkora kár értük! Milyen jó lenne ha őket újból Isten országának építésébe be lehetne vonni! Milyen jó, hogy Szent Pálnak, Szent Ágostonnak, Szent Ferenc atyánknak és még oly sok más nagyszerű embernek, volt ereje, lehetősége újrakezdeni, másodszor is megpróbálkozni!!
A mai világban ha valaki elesik és eltörik valamije, kórházba kerül, megröntgenezik, begipszelik gyógyítják a szakemberek. Mindannyian türelmesek vagyunk, meglátogatjuk, finom kompótot viszünk neki. Sajnos, ha valaki emberségében esik el, ha összetöri magát hitében, reményében, becsületében, akkor elítéljük, könnyedén keresztüllépünk az ilyen emberen, és nagyon nehezen hajlunk le hozzá, hogy azt mondjuk: Gyere, én hiszek abban, hogy talpra tudsz állni! Tudod az ember nem egyszer használatos zsebkendő, és ezért vallom, hogy te lehetsz Isten drága ajándéka néped, egyházad, de akár az egész emberiség számára is! Bízzál bennem mert segíteni akarok neked abban, hogy Istenünk veled kapcsolatos álmát valóra tudd váltani! A te életed nem maradhat félbemaradt torzó!! Engedd el sérelmeidet, szégyenedet, kudarcodat, talán még önmagadat is, és fogd meg segítő szeretettel a nálad is kisebbek kezét!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. december 15. péntek, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube