Áldás…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_22384340_1519779234764356_4280252568265650831_o.jpgJó volt áldást adni Budapesten az Országházában!! Újból megértettem, hogy arra születtünk, hogy ajándékká váljunk, áldást osszunk, mi magunk is lépésről - lépésre áldássá váljunk! Mondhat bárki bármit, egészen biztos, hogy mindannyiunkkal  kapcsolatosan a jó Isten szent akarata az, hogy ott ahol élünk, környezetünk számára ajándékká váljunk!!! Bármilyen más szerep, mire akár kíváncsiságból, kapzsiságból, lustaságból, vagy hatalomvágyból vállalkozunk fájdalommal jár, olyan mind mikor az ízület megrándul, kimozdul Isten rendelte helyéről! Persze bicegve, szenvedve is lehet élni, mozogni, de minek lennél egy seb, fájdalom a családod, néped közösségében, mikor lehetsz ajándék is, gondviselő Istenünk simogatása, jó szava, áldása is?! 
Merjünk tudatosan, örömmel elindulni a szeretet útján, merjünk ott ahol vagyunk jónak lenni, jót tenni, áldássá válni!
Szeretettel,
Csaba t. 
Budapest, 2017 október 11. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. december 15. péntek, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube