Áldás…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_22384340_1519779234764356_4280252568265650831_o.jpgJó volt áldást adni Budapesten az Országházában!! Újból megértettem, hogy arra születtünk, hogy ajándékká váljunk, áldást osszunk, mi magunk is lépésről - lépésre áldássá váljunk! Mondhat bárki bármit, egészen biztos, hogy mindannyiunkkal  kapcsolatosan a jó Isten szent akarata az, hogy ott ahol élünk, környezetünk számára ajándékká váljunk!!! Bármilyen más szerep, mire akár kíváncsiságból, kapzsiságból, lustaságból, vagy hatalomvágyból vállalkozunk fájdalommal jár, olyan mind mikor az ízület megrándul, kimozdul Isten rendelte helyéről! Persze bicegve, szenvedve is lehet élni, mozogni, de minek lennél egy seb, fájdalom a családod, néped közösségében, mikor lehetsz ajándék is, gondviselő Istenünk simogatása, jó szava, áldása is?! 
Merjünk tudatosan, örömmel elindulni a szeretet útján, merjünk ott ahol vagyunk jónak lenni, jót tenni, áldássá válni!
Szeretettel,
Csaba t. 
Budapest, 2017 október 11. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem az jut be a mennyországba, aki tudja a teológiát és felmondta a dogmatikát. Persze nagyon jó, ha tudja, nem árt az meg senkinek, de nem elég. Ami bennünket megválthat, az a szeretet mellett való tudatos döntés, a hitből, szeretetből fakadó jó cselekedetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. október 19. csütörtök, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tapasztalat

Sokszor megtapasztaljuk, hogy gyengeségünkben segítségünkre siet az Isten. Az embernek tudatában kell lennie annak, hogy hol vannak az ő határai.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube