Az életünk része…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_IMG_5462.JPGNovember hónapban a drága halottainkra emlékezünk….
Természetes, hogy mindenki szorong az elmúlástól , mint minden fájdalommal együtt járó bizonytalanságtól. Én biztatlak :a haláltól nem félnünk kell - biztos vagyok abban , hogy megkapjuk a kegyelmet, amely erőt ad ahhoz, hogy továbbmenjünk - hanem életünkkel kell jól felkészülni rá. Mindig legyünk készen rá, hiszen éppúgy, mint Krisztus utolsó eljövetelének, halálunknak sem tudjuk a napját, óráját .
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor az ember elindul az élete útján mindenképpen szövetségest keres. Szeretné megfogni valakinek a kezét, akivel együtt valóra tudja váltani álmait. Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges, társ, jó az Ő kezét fogni, és hihetetlen győzelmekhez vezet, segít, ahogy tette eddig is. Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 23. csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Föl kell nőni

Pál apostol így ír: „Tudjuk azt is, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube