Tavaszra várva!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_29025822_2095890853762178_3304025487914827776_o.jpgEz a kis virág nem tiltakozik a hideg tél ellen, nem ír petíciókat, de mihelyt az áldott napfény feléje nyújtja törékeny sugarát, ő már kész is a táncra, forog, perdül, szárba szökken!! 
A fény szerelmese és nem a sötétség ostorozója akarok lenni! Az élet, a kibontakozás, a győzelem istenében hiszek!! Én nem harcolni akarok, én virágot bontani, gyümölcsöt teremni szeretnék, még akkor is, ha érzem minden pillanatban, hogy kicsi, törékeny, sebezhető a létem! 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 24. vasárnap, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube