Egy különleges lelki utazás Déván…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_29067067_1670599473015664_2449805415143306894_n.jpgEgy különleges lelki utazás Déván….vagy a mi Úrunk Jézus Krisztus az egyetlen aki elvezet minket az örök életre.
Bernardin testvér meghívta Dr Fábry Kornél atyát Dévára , hogy beszámoljon nekünk munkájáról mint a főszervezője az 52- Eucharisztikus Kongresszusnak Budapesten 2020-ban egy lelki nappal egybekötve. Különleges élmény volt mindannyiunknak akik ott voltunk nemcsak a Szent Ferenc Alapítványtól, de a többieknek is akik Dévától kezdve, Vajdahunyadról és környező helyekről jöttek. 
Egy eseménydús nap volt és nagyon tetszett nem csupán Kornél atya beszámolója és munkája, de az is, hogy a gyerekek milyen jól viselkedtek és számos kérdéssel is előjöttek . 
Kornél atya nem csupán munkásságáról beszélt , de saját életéről is amikor először érezte az Isten által kapott meghívást a papi életre. Sok érdekes képet, videót láttunk korábbi eseményekről is. 
Ebéd után egy Szentség imádás következett, majd 15 órakor elmondtuk az Isteni Irgalmasság rózsafüzért .
További kérdések és feleletek után a nap egy szentmisével zárult. 
A gyerekeknek még korábban volt egy feladatuk, akik részt akartak venni ebben, hogy vagy énekkel, vagy verssel vagy rajzzal készülhettek és a legjobbak díjat kaptak. 
A legtöbb jelenlevő nagy érdeklődést tanúsított majd részt venni ezen az eseményen 2020-ban .
Isten áldása legyen Kornél atyán és a segítőin ebben a hatalmas munkában.
Isten áldja azokat is akik a mai napon részvevői voltak ennek az eseménynek .
megosztotta dr k.e.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 24. vasárnap, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube