Élet útja ösvény - Szentendre

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_Bojte-CsabaSzentendre.jpgCsaba testvér Szentendrére látogat 2018. június 9.
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója megáldja és felszenteli a Templombombon felállított Élet útja ösvényt és annak 18 állomását a június 9-én 16 órakor kezdődő ünnepségen.
Az ÉLET ÚTJÁt Böjte Csaba kezdeményezésére több helyen is felállították a Kárpát-medencében. Az ösvény a házasság sorsfordító eseményeit mutatja be egy-egy vers idézet segítségével, visszatükrözve a kapcsolat változásait. Ráirányítja a figyelmet mindazokra a kérdésekre, problémákra, amelyekkel a családi élet adott pillanataiban szükséges szembenézni és lehetőséget ad az elmélyülésre.
Az eseményt azoknak a házaspároknak ajánljuk, akik szeretnék megerősíteni magukban társuk iránti elköteleződésüket és nyitottak arra, hogy végigjárják kapcsolatuk szakaszait a megismerkedéstől a szerelem kibontakozásán és a mindennapok kihívásain át egészen az elmúlásig.
A házaspárok fehér szalagot kötnek egymás csuklójára, a város keresztény felekezeteinek papjai és lelkészei megáldják őket.
Az eseményt Böjte Csaba áldása és beszéde zárja.
Az esemény ingyenes!
A helyszínen elhelyezett adományládákban támogatásokat gyűjtünk Böjte Csaba missziójának. A támogatásokat előre is köszönjük!
Várunk mindenkit nagy szeretettel!