Rákóczi tábor - 25 év

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_6712.JPGTisztelettel mindazoknak, akik a Rákóczi tábort létrehozták, mozgásban, életben tartják
Én vagyok az élet - mondta Jézus Krisztus. Létbe, életbe hozni nem csak egy családot, gyermeket lehet, hanem egy baráti közösséget, egy szövetséget, egy tábort is, melynek önálló élete van. A kutásó ássa a gödröt, de a vizet nem ő fakassza fel a kutban, az verejtékes munkájáért Isten drága ajándéka. Sokszor isszuk az életet jelentő tiszta vizet, és azt sem tudjuk, hogy ki ásta azt a kutat. 
Egy szövetség, egy alapítvány végzi a maga munkáját, teszi a jót, szervez kirándulásokat, táborokat, jó irányba befolyásolja az emberek életét. Egy-egy ilyen rendezvény barátságokat, kapcsolatokat szül, életre szóló döntések, hivatások alakulását, kacagó gyermekek születését jelentő házasságokba torkoll. Ki tudná számba venni, értékelni mindazt a jót és szépet, amit a Rákóczi Szövetség az évente megszervezett táborokkal nemzetünk asztalára tett. 
A jó Isten áldását kérem az idén is mindazokra, akik a Rákóczi táborokon részt vesznek, de azokra is, akik csendben a háttérben imádságos szeretettel az anyagi támogatást, a logisztikai hátteret biztosítsák.
Szeretettel, 
Csaba t.