Ki más lehetne…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36706521_1803235006418776_6614653229621837824_n.jpgKrisztus nélkül nem hiszem , hogy az emberiség képes lenne a földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése , a misszió nem egy önszorgalomból vállalt “cserkészgyakorlat “ , hanem az emberiség létért való küzdelem szerves része. Vagy megtérünk , és megajándékozzuk egymást irgalmas megbocsájtásunkkal , vagy vélt, valós sérelmeinkkel megtorolva kiirtjuk egymást a föld színéről.
Mikor az ember elindul élete útján , mindenképpen szövetségest keres . Szeretné megfogni valakinek a kezét , akivel együtt valóra tudja válltani álmait . Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges , társ , jó az Ő kezét fogni , és hihetetlen győzelmekhez vezet , segít ahogy tette eddig is . Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget . Az eszmék piacán, a szövetségesek kínálatában nem látok Nála nagyobbat , erősebbet , bölcsebbet, jobbat , akinek zászlaja alatt én is elmernék indulni. 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak egyetlen út áll előttünk nyitva: a szeretet útja. Minden más út zsákutca, mely nem vezet sehova. Ha lenne valahol egy kis rövidítő az erőszak poklán keresztül, akkor legalább nagypénteken Krisztus rálépett vol na, de nem tette. Ő kitartott a szeretet útján nagycsütörtökön, nagypénteken keresztül a kereszthalálig, a húsvét hajnali dicsőséges győzelemig. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Kíváncsi lennék arra...

Kíváncsi lennék arra, aki a kereszten agonizálva képes lenne még ennél is érthetőbben fogalmazni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube