Ki más lehetne…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36706521_1803235006418776_6614653229621837824_n.jpgKrisztus nélkül nem hiszem , hogy az emberiség képes lenne a földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése , a misszió nem egy önszorgalomból vállalt “cserkészgyakorlat “ , hanem az emberiség létért való küzdelem szerves része. Vagy megtérünk , és megajándékozzuk egymást irgalmas megbocsájtásunkkal , vagy vélt, valós sérelmeinkkel megtorolva kiirtjuk egymást a föld színéről.
Mikor az ember elindul élete útján , mindenképpen szövetségest keres . Szeretné megfogni valakinek a kezét , akivel együtt valóra tudja válltani álmait . Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges , társ , jó az Ő kezét fogni , és hihetetlen győzelmekhez vezet , segít ahogy tette eddig is . Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget . Az eszmék piacán, a szövetségesek kínálatában nem látok Nála nagyobbat , erősebbet , bölcsebbet, jobbat , akinek zászlaja alatt én is elmernék indulni. 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube