Ki más lehetne…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36706521_1803235006418776_6614653229621837824_n.jpgKrisztus nélkül nem hiszem , hogy az emberiség képes lenne a földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése , a misszió nem egy önszorgalomból vállalt “cserkészgyakorlat “ , hanem az emberiség létért való küzdelem szerves része. Vagy megtérünk , és megajándékozzuk egymást irgalmas megbocsájtásunkkal , vagy vélt, valós sérelmeinkkel megtorolva kiirtjuk egymást a föld színéről.
Mikor az ember elindul élete útján , mindenképpen szövetségest keres . Szeretné megfogni valakinek a kezét , akivel együtt valóra tudja válltani álmait . Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges , társ , jó az Ő kezét fogni , és hihetetlen győzelmekhez vezet , segít ahogy tette eddig is . Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget . Az eszmék piacán, a szövetségesek kínálatában nem látok Nála nagyobbat , erősebbet , bölcsebbet, jobbat , akinek zászlaja alatt én is elmernék indulni. 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube