Teremei szentségimádás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_Szentsgimds.JPGGyermek-szentségimádás és Mária-tisztelet az irgalmasság jegyében - így lehetne összefoglalni azt a programot, amelyet 2018. július 2-án, Sarlós Boldogasszony ünnepén tartottunk. A Dózsa György-Tereme-i község Irgalmasság Háza Gyermekotthon tagjai, helybéliek és papok közös szentségimádása melyet 16-19 óra között tartottunk az otthon teraszán. A program az örvendetes olvasó elimádkozásával kezdődött, a titkok között Mária énekeket énekeltünk. Azután az otthon lakói végeztek szentségimádást, taizé és ifjúsági énekeket énekelve. Ezután a szentmise következett, melyen három pap celebrált: Bertalan László Kerelőszentpálról, Czikó László Búzásbesenyőből és György István Szőkefelváról. Hálát adunk Istennek a feltöltődésért és azért, hogy köztünk volt a Legszentebb Oltáriszentségben. Köszönet a plébánosoknak, akik rendelkezésünkre álltak. Adja Isten, hogy minden elkövetkező évben hasonló módon tudjuk imádni szentséges jelenlétében.
Bajkó Éva

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube