Amire világunknak a legnagyobb szüksége van…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36913070_1806549692753974_332608581004165120_n.jpgMegöregedett világunknak legnagyobb szüksége a gyermekekre van!! A gyermek az emberiség legerősebb orvossága, éltető elixíre!! Igen, teremtő tekintete van a gyermeknek, ahogyan szüleire néz, az naggyá teszi őket, a világ legerősebb emberévé s a világ legszebb asszonyává varázsolja az apát, az anyát! S ha a gyermekek rám néznek azzal a végtelen bizalommal, hittel a tekintetükben, akkor bennem is hatalmas erő, lendület, bátorság tör fel! Ezek az ártatlan tiszta tekintetek olyan forrásokat fakasztanak az emberben, amelyek létezéséről maga a felnőtt ember nem is álmodott! Merj az élet mellett dönteni, merj alázattal Istennek társa lenni, és gyermeket vállalni!!
Szeretettel, 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube