Amire világunknak a legnagyobb szüksége van…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36913070_1806549692753974_332608581004165120_n.jpgMegöregedett világunknak legnagyobb szüksége a gyermekekre van!! A gyermek az emberiség legerősebb orvossága, éltető elixíre!! Igen, teremtő tekintete van a gyermeknek, ahogyan szüleire néz, az naggyá teszi őket, a világ legerősebb emberévé s a világ legszebb asszonyává varázsolja az apát, az anyát! S ha a gyermekek rám néznek azzal a végtelen bizalommal, hittel a tekintetükben, akkor bennem is hatalmas erő, lendület, bátorság tör fel! Ezek az ártatlan tiszta tekintetek olyan forrásokat fakasztanak az emberben, amelyek létezéséről maga a felnőtt ember nem is álmodott! Merj az élet mellett dönteni, merj alázattal Istennek társa lenni, és gyermeket vállalni!!
Szeretettel, 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube