Esélyek…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36882453_1807812582627685_4688018724127506432_o.jpgA tökéletes szeretet csúcsára kell mindannyiunknak felkapaszkodni, de nem egyforma eséllyel juthatunk oda : a rossz neveltetés, a szeretetlen környezet , a kilátástalan életkörülmények és még számtalan akadály botlaszthat amiről nem tehetünk.Isten nemcsak az Igazság hanem a Szeretet és az Irgalom Istene is . Látja a pályát , amelyet meg kellett volna futnunk, de jól ismeri adottságainkat , tudásunkat, tudatlanságunkat , körülményeinket , világosan megmutatja nekünk melyek azok a bűnök amelyekről nem tehetünk , és azokat is amelyek valójában a mi felelősségünk alá tartoznak.
Nem ugyanazon a pályán futunk mindannyian, de mindenkinek a maga pályáját kell jól megfutnia. Biztos , hogy Isten mindenkit a ,maga mércéjével fog megmérni.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak egyetlen út áll előttünk nyitva: a szeretet útja. Minden más út zsákutca, mely nem vezet sehova. Ha lenne valahol egy kis rövidítő az erőszak poklán keresztül, akkor legalább nagypénteken Krisztus rálépett vol na, de nem tette. Ő kitartott a szeretet útján nagycsütörtökön, nagypénteken keresztül a kereszthalálig, a húsvét hajnali dicsőséges győzelemig. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Kíváncsi lennék arra...

Kíváncsi lennék arra, aki a kereszten agonizálva képes lenne még ennél is érthetőbben fogalmazni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube