Esélyek…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36882453_1807812582627685_4688018724127506432_o.jpgA tökéletes szeretet csúcsára kell mindannyiunknak felkapaszkodni, de nem egyforma eséllyel juthatunk oda : a rossz neveltetés, a szeretetlen környezet , a kilátástalan életkörülmények és még számtalan akadály botlaszthat amiről nem tehetünk.Isten nemcsak az Igazság hanem a Szeretet és az Irgalom Istene is . Látja a pályát , amelyet meg kellett volna futnunk, de jól ismeri adottságainkat , tudásunkat, tudatlanságunkat , körülményeinket , világosan megmutatja nekünk melyek azok a bűnök amelyekről nem tehetünk , és azokat is amelyek valójában a mi felelősségünk alá tartoznak.
Nem ugyanazon a pályán futunk mindannyian, de mindenkinek a maga pályáját kell jól megfutnia. Biztos , hogy Isten mindenkit a ,maga mércéjével fog megmérni.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube