Esélyek…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_36882453_1807812582627685_4688018724127506432_o.jpgA tökéletes szeretet csúcsára kell mindannyiunknak felkapaszkodni, de nem egyforma eséllyel juthatunk oda : a rossz neveltetés, a szeretetlen környezet , a kilátástalan életkörülmények és még számtalan akadály botlaszthat amiről nem tehetünk.Isten nemcsak az Igazság hanem a Szeretet és az Irgalom Istene is . Látja a pályát , amelyet meg kellett volna futnunk, de jól ismeri adottságainkat , tudásunkat, tudatlanságunkat , körülményeinket , világosan megmutatja nekünk melyek azok a bűnök amelyekről nem tehetünk , és azokat is amelyek valójában a mi felelősségünk alá tartoznak.
Nem ugyanazon a pályán futunk mindannyian, de mindenkinek a maga pályáját kell jól megfutnia. Biztos , hogy Isten mindenkit a ,maga mércéjével fog megmérni.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube