A legnagyobb erő…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_36970957_1809368832472060_5935616761230524416_n.jpgA szabad akaratot a létező legnagyobb erőnek tartom : dönthet az ember bármikor, bármilyen helyzetben a szeretet mellett , és sajnos a legnagyobb kényelemben, jólétben is dönthet a gyűlölet ,a harag mellett. Auschwitzban Maximilian Kolbe a szeretet mellett döntött a koncentrációs tábor poklában , a gázkamrák árnyékában , ahol önként magára vállalta egy családapa helyett a halált.
Ő ott is Istennel tudott élni , a mennyekbe vezető út ott sem volt elzárva . Nem igazságtalan az Isten . Nagyon mások lehetnek az életutak, de minden ember számára ugyanolyan nehéz üdvözülni vagy elkárhozni. 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube