A legnagyobb erő…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_36970957_1809368832472060_5935616761230524416_n.jpgA szabad akaratot a létező legnagyobb erőnek tartom : dönthet az ember bármikor, bármilyen helyzetben a szeretet mellett , és sajnos a legnagyobb kényelemben, jólétben is dönthet a gyűlölet ,a harag mellett. Auschwitzban Maximilian Kolbe a szeretet mellett döntött a koncentrációs tábor poklában , a gázkamrák árnyékában , ahol önként magára vállalta egy családapa helyett a halált.
Ő ott is Istennel tudott élni , a mennyekbe vezető út ott sem volt elzárva . Nem igazságtalan az Isten . Nagyon mások lehetnek az életutak, de minden ember számára ugyanolyan nehéz üdvözülni vagy elkárhozni. 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube