Nem minden az időnk kérdése…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_38691012_1855115721230704_8973513581425328128_o.jpgTudnunk kell, hogy betegen is lehet valaki boldog és egészségesen is lehet valaki boldogtalan. A rövid élet is lehet épp oly teljes mint a hosszú. A boldogság nem az egészség vagy betegség , hanem a hozzáállás kérdése.
Jézus számára nem a test gyógyulása volt a legfontosabb hanem a léleké.Az egészséges ember sokszor nagyobb veszélyben van, mint a beteg, mert hajlamos elfelejtkezni Istenről.A beteg jobban megérzi gyengeségét, törékenységét , végességét  és belekapaszkodik Istenbe . 
A legnagyobb gyógyító az , aki örök célokat tud felmutatni az embereknek , aki felemeli az égre tekintetüket , értelmet ad létezésüknek akár jólétben , egészségben , akár nehézségek között élnek.
Mindenkiben meg van a gyógyító képesség ! Ha valakit őszinte , tiszte, önzetlen szeretettel megsimogatsz, ha meghallgatod, ha jó szándékkal közeledsz hozzá , ha imádkozol érte már is gyógyítod.
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube