Nem minden az időnk kérdése…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_38691012_1855115721230704_8973513581425328128_o.jpgTudnunk kell, hogy betegen is lehet valaki boldog és egészségesen is lehet valaki boldogtalan. A rövid élet is lehet épp oly teljes mint a hosszú. A boldogság nem az egészség vagy betegség , hanem a hozzáállás kérdése.
Jézus számára nem a test gyógyulása volt a legfontosabb hanem a léleké.Az egészséges ember sokszor nagyobb veszélyben van, mint a beteg, mert hajlamos elfelejtkezni Istenről.A beteg jobban megérzi gyengeségét, törékenységét , végességét  és belekapaszkodik Istenbe . 
A legnagyobb gyógyító az , aki örök célokat tud felmutatni az embereknek , aki felemeli az égre tekintetüket , értelmet ad létezésüknek akár jólétben , egészségben , akár nehézségek között élnek.
Mindenkiben meg van a gyógyító képesség ! Ha valakit őszinte , tiszte, önzetlen szeretettel megsimogatsz, ha meghallgatod, ha jó szándékkal közeledsz hozzá , ha imádkozol érte már is gyógyítod.
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak a mesékben él ronda, gonosz Vasorrú Bába és ártatlan, gyönyörűséges, csupa jóság Hófehérke. Csak a mesékben létezik, hogy minden fekete vagy fehér. Az életben csak árnyalatok vannak, a dolgok sötét- vagy világosabb szürkék. A világon minden embernek van esélye arra, hogy megtanuljon szeretni, hogy ő is elinduljon az élet útján. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. augusztus 19. vasárnap, Huba napja van. Holnap István napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ne beszéljetek...

A papok általában tudták, hogy a környezetükben ki jelentett, sőt voltak, akik maguk figyelmeztettek:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube