Nem minden az időnk kérdése…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_38691012_1855115721230704_8973513581425328128_o.jpgTudnunk kell, hogy betegen is lehet valaki boldog és egészségesen is lehet valaki boldogtalan. A rövid élet is lehet épp oly teljes mint a hosszú. A boldogság nem az egészség vagy betegség , hanem a hozzáállás kérdése.
Jézus számára nem a test gyógyulása volt a legfontosabb hanem a léleké.Az egészséges ember sokszor nagyobb veszélyben van, mint a beteg, mert hajlamos elfelejtkezni Istenről.A beteg jobban megérzi gyengeségét, törékenységét , végességét  és belekapaszkodik Istenbe . 
A legnagyobb gyógyító az , aki örök célokat tud felmutatni az embereknek , aki felemeli az égre tekintetüket , értelmet ad létezésüknek akár jólétben , egészségben , akár nehézségek között élnek.
Mindenkiben meg van a gyógyító képesség ! Ha valakit őszinte , tiszte, önzetlen szeretettel megsimogatsz, ha meghallgatod, ha jó szándékkal közeledsz hozzá , ha imádkozol érte már is gyógyítod.
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. január 22. kedd, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube