Nem minden az időnk kérdése…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_38691012_1855115721230704_8973513581425328128_o.jpgTudnunk kell, hogy betegen is lehet valaki boldog és egészségesen is lehet valaki boldogtalan. A rövid élet is lehet épp oly teljes mint a hosszú. A boldogság nem az egészség vagy betegség , hanem a hozzáállás kérdése.
Jézus számára nem a test gyógyulása volt a legfontosabb hanem a léleké.Az egészséges ember sokszor nagyobb veszélyben van, mint a beteg, mert hajlamos elfelejtkezni Istenről.A beteg jobban megérzi gyengeségét, törékenységét , végességét  és belekapaszkodik Istenbe . 
A legnagyobb gyógyító az , aki örök célokat tud felmutatni az embereknek , aki felemeli az égre tekintetüket , értelmet ad létezésüknek akár jólétben , egészségben , akár nehézségek között élnek.
Mindenkiben meg van a gyógyító képesség ! Ha valakit őszinte , tiszte, önzetlen szeretettel megsimogatsz, ha meghallgatod, ha jó szándékkal közeledsz hozzá , ha imádkozol érte már is gyógyítod.
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A túlvilágon mindenről lehull a fátyol. Itt a földön hazudozhatunk és játszhatunk egymás számára szép színdarabot, de halálunk után a dolgokat úgy látjuk, ahogy a valóságban vannak. Isten fényében nem csaphatjuk be se önmagunkat, se másokat. Ez a szembenézés nagyon kemény és fájdalmas lehet. Jézus tekintetével látjuk magunkat, és mi magunk mondjuk ki a saját ítéletünket. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. október 21. vasárnap, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek

A kereszténység a test és lélek egységét hirdeti. Ezt a kettőt nem lehet szétválasztani.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube