DEO GRATIAS…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_41720907_2151394918228703_5001755193063243776_o.jpgMa nagyon szép keretek között zajlott le a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapításának 25. évfordulója az Arénában. Telt ház volt, egyházi , közéleti személyek megjelenésével és sok , sok régen nem látott ismerős és barát jelenlétében.
Sok jól ismert énekes, zenész,  a Nem adom fel Együttes, az alapítványi gyerekek közreműködésével. 
A köszönet elsősorban Csaba testvért illeti azért amiért 25 évvel ezelőtt Isten nevében ebbe a munkába belevágott persze mások segítségével. Mivel az este elég elhúzódott csak e pár szó. A jó Isten áldása kísérje Csaba testvér munkáját és az egész Szent Ferenc Alapítvány munkáját. És az Ő áldása legyen mindazokon akik ebben bármilyen módon is belekapcsolódnak és elsősorban azokon a gyerekeken , kicsik , nagyok egyaránt akik az alapítvány gondozásában vannak. Nem könnyű feladat javítani mindig lehet, de ma este a hálaadás estéje a jó Istennek és ha Ő velünk akkor ……
megosztotta dr k.e.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube