DEO GRATIAS…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_41720907_2151394918228703_5001755193063243776_o.jpgMa nagyon szép keretek között zajlott le a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapításának 25. évfordulója az Arénában. Telt ház volt, egyházi , közéleti személyek megjelenésével és sok , sok régen nem látott ismerős és barát jelenlétében.
Sok jól ismert énekes, zenész,  a Nem adom fel Együttes, az alapítványi gyerekek közreműködésével. 
A köszönet elsősorban Csaba testvért illeti azért amiért 25 évvel ezelőtt Isten nevében ebbe a munkába belevágott persze mások segítségével. Mivel az este elég elhúzódott csak e pár szó. A jó Isten áldása kísérje Csaba testvér munkáját és az egész Szent Ferenc Alapítvány munkáját. És az Ő áldása legyen mindazokon akik ebben bármilyen módon is belekapcsolódnak és elsősorban azokon a gyerekeken , kicsik , nagyok egyaránt akik az alapítvány gondozásában vannak. Nem könnyű feladat javítani mindig lehet, de ma este a hálaadás estéje a jó Istennek és ha Ő velünk akkor ……
megosztotta dr k.e.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak egyetlen út áll előttünk nyitva: a szeretet útja. Minden más út zsákutca, mely nem vezet sehova. Ha lenne valahol egy kis rövidítő az erőszak poklán keresztül, akkor legalább nagypénteken Krisztus rálépett vol na, de nem tette. Ő kitartott a szeretet útján nagycsütörtökön, nagypénteken keresztül a kereszthalálig, a húsvét hajnali dicsőséges győzelemig. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Kíváncsi lennék arra...

Kíváncsi lennék arra, aki a kereszten agonizálva képes lenne még ennél is érthetőbben fogalmazni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube