Nézd csendben a virágot...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_IMG_7856.jpgAusztráliában most kelek fel... Kárpát-medencében, te most fekszel le... itt tavasz van, nálad ősz, és ugyanazon a földgolyón vagyunk! 30 órányi út, és meglátod, a kert mellett mint gaz nőni azt a virágot, mit te otthon cserépben a nappalid legszebb sarkában nevelsz! Nézed csendben a virágot és beléd nyilall a felismerés: milyen kicsi ez a földgolyó! Kicsi és törékeny, ezért járjunk rajta sokkal óvatosabban! 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A székelytől kérdezik: tud-e zongorázni. Igen – jön a szerény válasz –, de még nem próbáltam. Fontos, hogy kipróbáljuk magunkat valamilyen alkotásban. Hátha egy csoda van a kezünkben, a szívünkben, az agyunkban! Mekkora pofára esés lesz a túlvilágon, ha kiderül, hogy nagy talentumunk volt, de soha nem próbáltuk ki magunkat kíváncsian, vagy az első kudarc után megfutamodtunk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 20. szerda, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„íme, az Úr szolgálóleánya vagyok, legyen nekem a te igéd szerint.”

Milyen szép, hogy a Szűzanya nem abból indul ki, hogy mire képes, mihez van kedve, tehetsége, hanem abból, hogy mit kér tőle az Isten.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube