Hála és köszönet ...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_47429188_2263247993710061_2110923842699395072_o.jpgHála és köszönet Kéri Csabának és az ő kedves barátainak a dec.3-i jókedvű találkozóért!! 
Szeretettel, 
Csaba t.
HaverVagy - "Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan oda állnak mellé." Böjte Csaba
December 3-án este Csaba testvér hetedik alkalommal látogatott el a HaverVagy elnevezésű, zömében fiatalokból álló közösségbe Budapesten. A ferences szerzetes szinte Ausztráliából érkezett az estre, hogy arról beszéljen népes hallgatóságának: milyen jó jónak lenni!!! Milyen jó segíteni a rászorulón, a másikon.
Az esten bemutatkozott Nagyfalusi Éva, aki egy nagy multi cég (a Mars csokoládé) vezető pozícióját hagyta ott és dolgozott Csaba testvérnél Déván, hogy mára egy saját otthont vezessen, valamint eljött Érsek Emese, aki Karácsonykor 1200 gyermek kívánságának teljesítését szervezi és egyik főszervezője volt a Dévai Szent Ferenc Alapítvány 25 éves szülinapi ünnepségének az Arénában.
"Nem adhatsz lángot a gyertyának úgy, hogy annak fénye a Te arcodat is be ne ragyogja. Böjte Csaba

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A jó Isten azt szeretné, hogy boldogok legyünk, és a boldogságban kiteljesedjünk. Nem vigyáz ránk egy bottal. Ha letérünk a jó útról, nem koppint egyet a fejünkre azért, hogy visszatérjünk. Isten nem leli örömét abban, hogy büntetést adjon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 19. kedd, Zsuzsanna napja van. Holnap Aladár és Álmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ha nincs élő Isten...

Ha nincs élő Isten, akkor istenpótlékokat keresünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube