Hála és köszönet ...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_47429188_2263247993710061_2110923842699395072_o.jpgHála és köszönet Kéri Csabának és az ő kedves barátainak a dec.3-i jókedvű találkozóért!! 
Szeretettel, 
Csaba t.
HaverVagy - "Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan oda állnak mellé." Böjte Csaba
December 3-án este Csaba testvér hetedik alkalommal látogatott el a HaverVagy elnevezésű, zömében fiatalokból álló közösségbe Budapesten. A ferences szerzetes szinte Ausztráliából érkezett az estre, hogy arról beszéljen népes hallgatóságának: milyen jó jónak lenni!!! Milyen jó segíteni a rászorulón, a másikon.
Az esten bemutatkozott Nagyfalusi Éva, aki egy nagy multi cég (a Mars csokoládé) vezető pozícióját hagyta ott és dolgozott Csaba testvérnél Déván, hogy mára egy saját otthont vezessen, valamint eljött Érsek Emese, aki Karácsonykor 1200 gyermek kívánságának teljesítését szervezi és egyik főszervezője volt a Dévai Szent Ferenc Alapítvány 25 éves szülinapi ünnepségének az Arénában.
"Nem adhatsz lángot a gyertyának úgy, hogy annak fénye a Te arcodat is be ne ragyogja. Böjte Csaba

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. december 15. szombat, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube