Szent István téri kiállítás - Budapest

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_Bp-2_01_M.jpgMáté Bence egy csodás kiállítást szervez! Engem is meghívott erre a rangos rendezvényre, hogy a megnyitón egy pár szót szóljak!! Örömmel igent mondtam a felkérésnek, hisz Szent Ferenc atyánk gyermekeként a teremtett világ szépségében én is a Teremtő Istenünk nagyságát, játékos bölcsességét, irántunk való gyöngéd szeretetét látom, akárcsak Bence, még akkor is, ha én ilyen gyönyörű felvételekkel nem tudom azt elmondani!!
Szeretettel hívlak a március 13-án, 17.00 órától a Szent István bazilika előtti térre, gyönyörködni Isten alkotta szép világunkban, a Máté Bence fotográfus lencséin keresztül!!
Szeretettel,
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube