Minden egyes rózsafüzér elimádkozása egy szál virág elhelyezése a Szűzanya kertjében...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_rozsafuzerkeszites.jpgMedjugorjében legalábbis így tartják! Unger Viktória évek óta tanítja a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeit a rózsafüzér készítésére. Nemcsak hozzánk jön, hanem plébániákra, iskolákba, szegény családokhoz is eljut. Viki ezt a különleges küldetését a Szűzanyától kapta, akihez mindig visszajár. Medjugorjében szerzi be ugyanis a rózsafüzérhez szükséges alapanyagokat, saját forrásból, illetve adományokból. Mostani körútja során Déván, Petrozsényben, Medgyesen, Kászonaltízben, Gyergyószárhegyen és Farkaslakán járt. Köszönjük neki a felajánlást, a hitét, a gyermekeinkkel imádságban töltött időt! 
dr. Sáhó Eszter
PR munkatárs

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az esküvőn „két ember jön be a templomba, két fiatal térdel az oltár elé, és egy entitás áll fel, egy házaspár lép ki az ajtaján. Ők már nemcsak az emberek és az Isten szemében egyek, hanem ők maguk is egynek érzik magukat, társuk álmait, vágyait, örömeit, fájdalmait reálisan a magukénak érzik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. április 26. péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő tudja...

Tudja, hogyha az emberek nem térnek meg, és testvéri szeretettel nem osztják meg egymással a föld javait, akkor elpusztulnak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube