Meghívó a Flüei Miklósról elnevezett Gyermekvédelmi Központ megnyitójára

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_borszekiotthon.jpgÖrömmel oszthatom meg a jó hírt, hogy elkészült az emberi szeretet és jóság egyik újabb otthona Erdély földjén. Egy kedves ausztráliai támogatónk, végrendelétében úgy döntött, hogy nekünk ajánlja fel házát. 2014. tavaszán, Istennek legyen hála, ausztráliai magyar testvéreink a házat értékesítették, és így mi Borszéken, egy adományba kapott romos villát sikeresen felújítottunk, Flüei Miklóst kértük, hogy legyen névadója, mennyei patrónusa, ennek a csodaszép fekvésű  otthonunknak.

 

Istennek legyen hála, az építkezési munkálatokat befejeztük, az engedélyeket beszereztük és már gyerek kacagástól hangos az otthon.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_unnepmeghivo.jpgPünkösd vasárnapján, május 24-én 11.00 órától szeretnénk a Jóisten áldását kérni a most induló ház lakóira, és mindazokra akik nagylelkű döntéseikkel, segítségükkel, ennek a szép háznak a születésében közreműködtek. Szeretnénk imádkozni ezen a szép napon, hogy  a Szentlélek Úristen szeretete, életadó jelenléte töltse be ezt a házat, és Flüei Miklós közbenjárásával tegye a párbeszéd, a kiengesztelődés, a kibontakozó élet otthonává. A ház vezetője Csibi Brigitta (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), szeretettel kérem, hogy a részvételi szándékot, az esetleges szállás igényt vele egyeztessék.
Kisebb testvéri szeretettel hívunk és várunk Erdély talán egyik legszebb völgyébe, erre a szép ünnepre,
Csaba t.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hitünkkel, e misztikus két karral Istent keressük, akit akár a saját, akár az egyházunk, akár a népünk legmélyebb zsákutcájában is meglelhetünk, hogy átölelhessük.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. március 29. péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő is tanult, játszott...

Az emberséget nem úgy vette magára, mint egy álruhát, hogy aztán Fanthomasként járkáljon köztünk, hanem valóságos ember volt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube