Támogatókat keresünk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_DSC_9084.JPGA Szent Ferenc Alapítvány, az elmúlt 20 évben több, mint 5000 gyereket fogadott be. Közülük több, mint 2.600-an már végeztek, de ma is nagyon sok aranyos gyerek kér tőlünk nap mint nap kenyeret, jó szót, szállást, szeretetet. Ezt a lélekmentő munkát csak szövetségben a támogatóinkkal, a "keresztszülőkkel"  tudtuk, tudjuk végezni eredményesen.
Drága keresztszülők, most az új tanév kezdetén nagy-nagy szeretettel köszönöm a munkátokat, és szeretettel jelzem, hogy továbbra is számítunk a segítségetekre.
Munkatársaimmal egyeztetve láttuk, hogy az utóbbi időben nagyon sok olyan új gyerekünk "született", akinek nincs támogatója, keresztszülője. Ezért a tanév első napjaiban szeretettel keresünk új keresztszülőket, olyanokat, akik a bentlakó gyerekeket napi egy Euróval, a napközis gyerekeinket napi fél Euróval támogatnák.
A keresztszülői hálózatot Székely Gyöngyi: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vezeti, lehet neki is írni, de bármelyik házvezetőnek vagy nekem lehet jelezni a táv-örökbefogadási szándékot! Lehet anonim módon is a gyermekeinket támogatni, de arra is van mód, hogy jelezzétek, hogy kisfiút, kislányt, nagyobb vagy kisebb gyereket, fiatalt akartok támogatni! Azt is ki lehet mondani, hogy melyik tájegységről származó gyereket támogatnátok szívesen! Mi, ha megkapjuk a Ti leveleteket, egyeztetünk, és szeretettel elküldjük egy gyerek adatait, és azt a bankszámlát is ahová havonta, fél évente, évente lehetne utalni a támogatást.
A következő lépés már a Ti kezetekben van, hisz akár fel is vehetitek a gyerekkel a kapcsolatot, ha nagyobb akkor levelezni is lehet vele az interneten, ha óvodás vagy kisiskolás akkor célszerű a gyerek nevelőjével, a házvezetőjével tartani a kapcsolatot.
Természetesen a gyereket akár nyári vakációba meg is lehet látogatni, el lehet vinni kirándulni, fagyizni, de akár meghívhatod egy pár napra, hétre otthonodba. Sok példa van arra, hogy ezek a keresztszülői szálak hosszú évek alatt igazi családias, örömteli kapcsolattá alakulnak át. Arra is lehetőség van, hogy valaki anonim módon vállalja egy-egy gyerek sorsának alakítását, akkor Rajtad és a program koordinálóján kívül senki ne tudjon jószívű cselekedeteidről.
Hiszem azt, hogy Istent nagyvonalúságból, szeretetből nem lehet felülmúlni. Az, aki azt ígérte, hogy minden pohár vizet számon tart, amit akár a legkisebbnek is adunk, az egészen biztos, hogy megtalálja a módját annak, hogy százszorosan kárpótoljon bennünket szeretetből vállalt jó tetteinkért. Igen, mi bármit, amit szeretetből adunk, azt a mi teremtő Istenünknek adjuk! Ezekkel a gondolatokkal várjuk a drága keresztszülőknek, "az én komáimnak" a jelentkezését:
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cim:  Ro -Deva, str. Progresului 6
Sok szeretettel,
Csaba t.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Isten a szeretet, ezért a szeretetből vállalt házasság emelheti legközelebb az embert Isten jelenlétéhez, életadó erejéhez.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 24. szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Odahajolt hozzánk

Jézus eljött közénk, odahajolt hozzánk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube