2014. szeptember 30. kedd

A baglyok fészke, a keresdi várkastély újra jó magyar emberek otthonává vált! 1949 március 2. vették el végérvényesen a Bethlen családtól az épületet és örömmel írhatom le, hogy ma Szöts Béla kedves feleségével Klárával és Tófalvi Ferenccel beköltözött  a várkastélyba!! Felhívtak szeretettel és elmondták, hogy az ablakokba mécsest raktak és elmondták együtt szépen az Úr imáját, a Miatyánkot! Nem fegyverrel és erőszakkal, hanem szeretettel és a jósággal mennyi eredményt lehet elérni! 
 
Isten áldása legyen a várkastély új lakóin és mindazokon akik vendégszeretetünket élvezni fogják az elkövetkező években!! Adja az Úr, hogy a krisztusi szeretet útjáról, soha ne térjünk le, és azon nagy nagy bizalommal, merjünk bátran haladni előre!!
 
Szeretettel kérem a barátaimat, hogy ma, 2o14 szeptember 3o-án  mondjanak el egy imát a Béke Házáért és annak hosszú évek utáni első lakóiért, Csaba t. b_300_300_16777215_00_images_stories_DSC_3091.JPG

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Isten a szeretet, ezért a szeretetből vállalt házasság emelheti legközelebb az embert Isten jelenlétéhez, életadó erejéhez.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 24. szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Odahajolt hozzánk

Jézus eljött közénk, odahajolt hozzánk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube