Bécsi támogatóinknak hála és köszönet!

Hamupipőke szemet válogatott! Most így reggeliben arra kérlek, hogy a szászvárosi első áldozókat, árva gyermekeket és az őket támogató bécsi jótevőinket a csatolt képen válogassátok szét!! Biztos, hogy sikerülni fog, de az is biztos, hogy közben rádöbbenünk arra is, hogy milyen jól el tudnak vegyülni a támogatottak, a támogatókkal. 

 
Igen, egy békés kép, azt gondolná az ember, hogy a szülök, nagyszülők vannak a gyermekeikkel, unokáikkal a képen! Nagyon nehéz elmondani egy gyermeknek, hogy miért nem jött el édesanyád, vagy édesapád, a tanévzáróra, az elsőáldozásra, az érettségire... és ilyenkor az ember úgy segít, ahogyan tud! A messzi mamák, papák eljöttek messziről, hogy helyettesítették a szülőket, nagyszülőket. Sajnos a nyolc elsőáldozóhoz csak egynek tudott eljönni az igazi édesanyja, a többieket a segélyben kapott messziről jött segélyezők vették ölbe, vezették az oltárhoz! Hálás szívvel köszönöm, hogy kedves támogatóink nem csak adnak maguktól, hanem önmagukat is adják ilyen kedves szép alkalmakkor a gyermekeinknek!! 
 

Isten fizesse Bécsben élő testvéreink jóságát, emberszeretetét!! Csaba t. b_300_300_16777215_00_images_stories_DSC_9711.jpg

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az esküvőn „két ember jön be a templomba, két fiatal térdel az oltár elé, és egy entitás áll fel, egy házaspár lép ki az ajtaján. Ők már nemcsak az emberek és az Isten szemében egyek, hanem ők maguk is egynek érzik magukat, társuk álmait, vágyait, örömeit, fájdalmait reálisan a magukénak érzik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 26. péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő tudja...

Tudja, hogyha az emberek nem térnek meg, és testvéri szeretettel nem osztják meg egymással a föld javait, akkor elpusztulnak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube