Lovász diplomák!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_11220064_10203301719423200_1327977605881913372_n.jpgNagyszerű, megvannak az első lovász diplomák!! Sok sok szeretettel köszönöm a kaposvári Pannon Lovászakadémia vezetőségének a gyermekeink iránti jóságát és ugyanakkor gratulálok a szentsimoni Szent László otthon végzős fiataljainak az eredményes vizsgájához is!!
Tiszta örömmel,
Csaba t. 
Két éve kötöttünk együttműködési megállapodást a Kaposvári Pannon Lovasakadémiával. Az elmúlt két év munkája meghozta gyümölcsét. A gyermekeink sikeres vizsgát tettek az akadémia tanárai, nevezetesen dr. Hafner József és Kövy András egyetemi docens előtt. Tisztelettel köszönjük Barna Tamás lovas szakedző szervezői munkáját is. A szorgalom, a kitartás, a munka és a szakma iránti tisztelet, valamint az egyéni életükhöz való épületes viszonyulásuk megérlelte és alkalmassá tette őket arra, hogy igényes, színvonalas munkát vállaljanak és végezzenek. Isten áldja őket útjaikon!
Kolozsvári Tibi

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Isten a szeretet, ezért a szeretetből vállalt házasság emelheti legközelebb az embert Isten jelenlétéhez, életadó erejéhez.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 24. szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Odahajolt hozzánk

Jézus eljött közénk, odahajolt hozzánk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube