Induljunk el Istenünk nevében!

b_300_300_16777215_00_images_stories_1911635_811963775497444_106444021_n.jpgNagyböjt van!  Sokan elkomplikálják a lelki életet!! A sodródás, a bűn, és az Isten gyermekeinek szabad, teremtő élete, ez a két út áll mindannyiunk előtt. Két út, és neked döntened kell! Tetszik, nem tetszik, de te is döntesz! Ha reggel frissen felkelsz, és Teremtőd segítségét kérve, tagjaidat megmozgatod, s majd nekifogsz szépen a munkádnak, felismert feladatodnak, akkor már döntöttél is.  

A világot tovább teremtő Isten mellett, az élet mellett döntöttél. 

Amennyiben nem kelsz fel, vagy ha csak leülsz a számítógéped elé, hogy az ezerszer eljátszott játékot tovább vidd, vajon mit csinálsz? Vagy ha mások ügyes-bajos dolgait osztod, szorzod végnélküli kávézás közepette, s néhány megszólással fűszerezed azt, hogy társaid kacagjanak, akkor gondolom, hogy tudod, mi mellett döntöttél? Döntésed meghatározza életedet, úgy e földi, mind az örök életedet is, de a családod, jövendőbeli gyermekeid életét is.  

Döntsünk a világot velünk partnerségben tovább teremtő, szeretet Istene mellett!
 
Szeretettel, Csaba t. 

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A házasságkötésnél a pap, a násznép csak tanú, a vőlegény a főpap, ő szolgáltatja ki kedvesének a házasság szentségét, és valamilyen módon így maga is szentséggé válik, hisz életével, hűséges szeretetével megszenteli a kedvesét. Természetesen ez fordítva is igaz: a család szentélyében az édesanya főpap, hisz az oltár előtt életre szóló igenje hozza létre a házasság szentségét. Földi élete során jóságával, szeretetével nap mint nap megszenteli férje, gyermeke életét.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 23. kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Bebizonyította

Bebizonyította: „Senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja övéiért.” [Jn 15,13]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube