Segítség az apk telepítéshez.

Nyomtatás

Android okostelefonokon és tableteken is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban. Az app-ot következő képen lehet telepíteni:

1. Direkt a Google Play-ről:
LINK
2. USB kábel:
- Innen lehet letölteni a HitEve.apk-t a számítógépre (Jobb egér gomb, hivatkozás mentés más néven.).
- Engedélyezni kell a telefonon az ismeretlen forrásból való telepítést. Ehhez menjünk a beállítások menüben, ott válasszuk az alkalmazások vagy biztonság menüpontot. Pipáljuk be az “Ismeretlen források” opciót. Ezek után már képesek leszünk külső programokat is telepíteni.
- Kapcsoljuk össze a telefont és a számítógépet USB kábellel. A telefonon az értesítési területen válasszuk ki az USB részt, és csatlakoztassuk a memóriakártyát. Ekkor a telefon leválasztja az SD kártyát, és lehetővé teszi hogy a számítógépünkkel elérjük azt.
- Másoljuk fel a HitEve.apk egy tetszőleges mappába, majd válasszuk le az SD kártyát a pc-ről, és csatlakoztassuk a telefonon.
- Indítsuk el az File Manager-t vagy AppInstaller-t a telefonról, és tallózzuk az előző  mappát. Válasszuk ki a HitEve.apk-t, majd az install-ra nyomva telepíthetjük.
- Ha minden jó, a telepítés a szokásos módon zajlik le, és a program ikonja bekerül a szokásos helyre. Az apk file-t le törölhetjük az SD kártyáról.
3. Wi-Fi:
- Innen lehet letölteni a HitEve.apk-t  a számítógépre (Jobb egér gomb, hivatkozás mentés más néven.).
- Engedélyezni kell a telefonon az ismeretlen forrásból való telepítést. Ehhez menjünk a beállítások menüben, ott válasszuk az alkalmazások vagy biztonság menüpontot. Pipáljuk be az “Ismeretlen források” opciót. Ezek után már képesek leszünk külső programokat is telepíteni.
- Átmásolhatjuk a HitEve.apk-t AirDroid program segítségével egy tetszőleges mappába a telefonra.
- Indítsuk el az File Manager-t vagy AppInstaller-t a telefonról, és tallózzuk az előző  mappát. Válasszuk ki a HitEve.apk-t, majd az install-ra nyomva telepíthetjük.
- Ha minden jó, a telepítés a szokásos módon zajlik le, és a program ikonja bekerül a szokásos helyre.
4. QR kód:
- Telepithetjük az app-ot QR kód segitségével is. Erre használhatjuk példaul a QR Droid programot is. Ehhez is engedélyezni kell az “Ismeretlen források” opciót, a fent leírtak alapján.

qr.png