A nagycsalád az életre mondott igen

Bővebben: A nagycsalád az életre mondott igenJónak, alázatosnak lenni kívülről nagyon egyszerűnek tűnhet, pedig nagyon kevesen képesek eljutni az önzetlen szeretet legmagasabb szintjére. Az ötgyermekes Kolozsvári Tibor, a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központ vezetője nagyon jó úton jár, hogy az érzelmi létrán felérjen a csúcsra, ha még nincs ott. A vele való beszélgetésből az is kiderül, hogy a recept világos, hittel kell élni az életet, és igent kell mondani a szembe jövő feladatokra. Erőt mindig kapunk ehhez, eleget.

Köszönjük a Mol Románia támogatását

Bővebben: Köszönjük a Mol Románia támogatásátHol vannak a jó emberek kérdezgetik!? Válaszom egyszerű! Állj neki és tégy valami jót és meglátod milyen sokan oda állnak melléd!! Istennek legyen hála a gyerekeink a kollégáim teszik a jót és lám lám a MOL színeiben milyen sok jó ember állt most is mellénk!! Isten fizesse a jóságukat, minden percüket, mit nagylelkűen a gyermekeinknek ajándékoztak!! 
Hálás szeretettel, 
Csaba t. 
A MOL Románia, már több mint egy évtizede támogatja a Szent Ferenc Alapítvány otthonait. Az idén, négy otthon, hatvan gyermekének román nyelvtanulását támogatta. A projekt két iskolai tanévre terjed ki. A nyolcadik osztályt abszolváló és az érettségiző diákok számára kiváltképp, de valamennyi résztvevő számára jelentős haszonnal zajlanak a tanítási programok. A projekt szakmai partnere a kiváló munkát végző Correpeta Nyelviskola.
Kolozsvári Tibor

Mély gyász van a szívünkbe!

Bővebben: Mély gyász van a szívünkbe!Péter néhány éve végzett Tusnádfürdői otthonunkban! Az éjjel elütötte Magyarországon a vonat!! Ma két szentmisében is megemlékeztem a gyerekekkel róla!!

A jó isten adjon neki örök nyugodalmat!

Őszinte részvéttel,

Csaba t.

Tisztelettel köszönjük ...

Bővebben: Tisztelettel köszönjük...Tisztelt Hargita Megyei Tanács és Gyermekjogvédelmi Igazgatóság,

A 2020-as évben a Szent Ferenc Alapítvány 12 napközi otthona, Hargita Megye Tanácsának szociális projektje keretében támogatási javadalmat kaptak.

Palacsinta készítés

Bővebben: Palacsinta készítésMi minden történik egy gyermekvédelmi otthonban a vakációban kérdezték többen is? Miben lehet nekünk segíteni? 

Köszönet a Népviseletért!

Bővebben: Köszönet a Népviseletért!Tisztelettel köszönjük, a gyermekek számára, az ő nemzeti és vallási identitásuk nevelése számára nyújtott lehetőségi feltételt, a székelynépviselet megvásárlási lehetősége révén.

 

Hála és köszönet...

Bővebben: Hála és köszönet...A Dévai Szent Ferenc Alapítvány otthonai a rászoruló gyermekek befogadásának és nevelésének a történeteit jelenítik meg. 

Március 15 előadás Tusnádfürdőn, 2020

Bővebben: Március 15 előadás Tusnádfürdőn, 2020Március 15! Áldott ünnepeket kívánok a tusnádi Szent László Otthonunk gyermekeinek "magányos" ünnepi köszöntőjével!! 

Fertőzzük meg egymást a szabadság szeretetének áldott vírusával e gyönyörű szép napon!! 

Szeretettel, 

Csaba t.

Gyermekotthon látogatás Tusnádfürdőn

Bővebben: Gyermekotthon látogatás TusnádfürdőnRúzsa Magdi vendége volt a tusnádfürdői otthonban! 

Székelyruhák Tusnádfürdőn

Bővebben: Székelyruhák TusnádfürdőnTisztelt, Hargita Megye Tanácsa

A Szent Ferenc Alapítvány tusnádfürdői otthona, a Szent László Gyermekvédelmi központ, részesült Hargita Megye Tanácsának támogató programja keretében székelyruha vásárlási lehetőségben.

Medve tört be Csaba testvér gyerekotthonába

Bővebben: Medve tört be Csaba testvér gyerekotthonábaMedve tört be a héten a Szent Ferenc Alapítvány által fenntartott tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központba: ebben az intézményben kapott szállást a 777 csíksomlyói zarándokcsapata is korábban.

X

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.