Istentől és az ő szentjeitől tanuljunk...

Kategória: Csaba testvér elmélkedései Találatok: 461

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_IMG_0612.jpgTürelem, hűség, kitartás, remény, olyan erények, melyekre most e bezárt világunkban nagy szükségünk van! Sajnos ezek a létfontosságú belső értékek, olyan pótolhatatlan erők, amiket üzletben nem lehet megrendelni, amelyeket csak Istentől és az ő szentjeitől tanulhatunk meg!

 
Ezért is hívlak nagy szeretettel ma is 12.00 órától az interneten keresztül a dévai templomba, hogy így együtt imádkozva, erőt, bátorságot, hitet kérjünk Mesterünktől, Jézustól! "Ő Nem vitatkozik s nem kiabál, szavát sem hallják a tereken. A megroppant nádat nem töri le, a pislákoló mécsbelet nem oltja el, míg győzelemre nem viszi az igazságot. Az ő nevében bíznak a pogány népek.”  Mt 12,18
A közös szentségimádás, erdélyi idő szerint 12.00 órától 17.00 óráig tart, majd 18.00 órától csendes szentmisét mutatunk be, az otthonunkban nevelkedő két fiatallal! E szentmise végén nem én fogok áldást adni hanem maga Ferenc pápa, ha a technika engedi.  19.00 órától - egy kis nagyképűséggel azt is mondhatnánk, hogy - adásunkba bejelentkezik maga Ferenc pápa Rómából, hogy velünk imádkozzon, és a világ valamennyi lakójával együtt bennünket is megáldjon! Isten igéjének meghallgatása és a szentségimádás után Ferenc pápa Urbi et Orbi áldást ad, melyhez teljes búcsú kapcsolódik. 

Kisebb testvéri szeretettel várlak, gyertek imádkozzunk együtt, 
Csaba t.