Isten irgalmas szeretetét kérve...

Kategória: Csaba testvér elmélkedései Találatok: 336

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_7504.jpgEgy újrakezdés, egy elrugaszkodás a hideg, közömbös földről az Ég felé!

12.00 Torna - Mozgás, mely életerővel, lendülettel, bátorsággal tölt el! Félelembe, falak közé zárt világunkba úgy kell a mozgás, mint a falat kenyér! Szól a zene, talpra kell állni, ki kell törni, a testet, lelket megnyomorító háromszögből, az ágy, a hűtő és a TV rabságából!

13.00 Keresztény Tanösvény - Az út az örömök földjére, az állhatatos újrakezdéseken keresztül vezet! Szent Péter, Szent Pál, és olyan sokan a szentek közül azért értek célba, lettek boldogok, mert nem adták fel, saját gyengeségeik, kudarcaik láttán nem estek kétségbe, hanem Isten irgalmas szeretetét kérve újratervezték életüket! 
17.30 Virtuális Zarándoklat a nem adom fel együttesnél.

18.00 Szentmise - Minden szentmise egy újrakezdés, egy elrugaszkodás a hideg, közömbös földről az Ég felé! A szentmise a sodródó porszem álma, egy  kétségbeesett kapaszkodás a végtelen Jóságba, Szépségbe, Életbe!

19.00 Szentségimádás! Ahogy a szép tavaszban felragyogó napfénybe fürdetjük testünket jóleső örömmel, ugyanúgy a szentségimádásban lelkünket fürdetjük, Megváltónk áldott jelenlétében! Ahogyan nem érzed a testedet átjáró fény gyógyító erejét, ugyanúgy legtöbbször nem fogod érezni Isten áldó simogatását sem, de hidd el, hogy testednek, lelkednek mindkettőre nagy - nagy szüksége van! Ahogy átadod magad a fölötted felragyogó áldott napfénynek, ugyanúgy térdreborulva, bizalommal add át magad az Oltáriszentségből feléd áradó mennyei ragyogásnak! 
Szeretettel várunk, 
Csaba t.