Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!

Kategória: Csaba testvér elmélkedései Találatok: 337

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_fullsizeoutput_12a.jpegÚrnapjára készülve, fedezzük fel azt a sok  csodát, mivel Jézus Krisztus az Ő szentségeivel mellénk áll, a segítségünkre siet!! Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!

12.00 Torna - Déváról. Noémit kértem - remélem nem baj -, hogy a lankadó kedvünket a maga lendületes bátorságával ébresztgesse, szítsa fel a mozgás iránti kedvet, igényt bennünk!

13.00  Szentmise a szabadban Szárhegyen! Az otthon kedves gyerekeivel, lelkes munkatársaival ma szeretnénk egyfelől megköszönni a jó Istennek, hogy eddig megóvott a betegségtől, másfelől kérni továbbra is az ő gondviselő szeretetét. 

17.30 A virtuális zarándoklat az én számomra reális lesz... szeretnék Déva felé vezető utamról a gyermekeink közül bejelentkezni....
18.00 Keresztény Tanösvény: Úrnapjára készülve, fedezzük fel azt a sok  csodát, mivel Jézus Krisztus az Ő szentségeivel mellénk áll, a segítségünkre siet!! Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!!
19.00  Szentségimádás Déváról. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy a gyerekeink, kollégáim nélkülem is bátran, ügyesen folytatták, folytatják az Oltáriszentség előtti imádságos együttlétet! Igaz, hogy nem veszik elő az Oltáriszentséget, de minden templomban végzett ima, igazából Szentségimádás, mert tudatosan Jézus Krisztus gyógyító, áldó, élő jelenlétében fürdetjük lelkünket! 

Szeretettel várunk, 
Csaba t. 
2020. június 2.