KRISZTUS A MI KIRÁLYUNK!!

Kategória: Csaba testvér elmélkedései Találatok: 322

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7177.jpg2020. június 4-én, szülőföldünk, Kárpát-medence száz évvel ezelőtti kegyetlen feldarabolásának emléknapján, mi a dévai otthonunk lakóival megkoronáztuk a gyermek Jézus szobrát! 

1. Krisztusnak gyermekeinkkel egy égő gyertyát ajándékoztunk, és arra kértük, hogy lelkiismeretünk által világosítsa meg értelmünket, erősítse meg akaratunkat, hogy mindig a fényben járva követni tudjuk őt, az értünk gyermekké lett királyunkat! 
2. Királyunknak egy palástot is ajándékoztak a gyermekeink és arra kértük, hogy kísértésben, a ránk támadó oly sok veszedelemben védelmezzen bennünket, óvón borítsa ránk, hogy sebeinket begyógyítva, életünk minden percében megmaradhassunk az ő szeretetében!
3. Gyerekeink végezetül Királyunknak egy szép ékszert, egy koronát is ajándékoztak és arra kértük, hogy adja meg nekünk azt a kegyelmet, hogy mi is úgy tudjuk őt életünk minden napján követni, ahogyan ő figyelt, hallgatott a mennyei Anyánkra! Ha Krisztus a királyunk, akkor egészen biztos, hogy vezetni fog, hogy Trianon nagypéntekére, mindannyian kik itt élünk, bármilyen nemzet fiai is vagyunk, egy örömteli húsvétra virradjunk! 
Meg vagyok győződve, hogy csak akkor lesz béke és felvirágzás a Kárpát-medencében és az egész nagyvilágban, ha a szeretet, a jóság, az irgalom Istene, Jézus Krisztus lesz mindannyiunk királya! Ezért szenteltem életemet az evangélium hirdetésére, Jézus Krisztus Királyságának szolgálatára! Ehhez a munkához keresek a továbbiakban társakat! Nekünk nem ünnepelnünk kell Trianont, nem is gyászolnunk, hanem Krisztus kezét fogva begyógyítanunk ezt a nagy sebet! Mi a bennünket elválasztó határokat nem ide vagy oda szeretnénk tenni, hanem szépen feltekerni és egy múzeumban elhelyezni!
Szeretettel, 
Csaba t.