Isten gyermekeként élni...

Kategória: Csaba testvér elmélkedései Találatok: 324

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_Feher-liliom.jpgTörekedjünk, mi magunk is, hogy részesüljünk a keresztség szentségében és ha már meg vagyunk keresztelve, akkor éljünk is vele, becsüljük meg Teremtőnk drága ajándékát, személyes jelenlétét! 

 

12.00 Szentmise a dévai Szent Antal templomból. Déván két katolikus templom is van, ma az úgynevezett "telepi" templomból fogjuk a szentmise áldozatot közvetíteni, hol búcsús szentmisét tartunk Szent Antal tiszteletére. 
17.30 Virtuális Zarándoklat! Úrnapi ünnepi beszélgetés - Eperjes Károllyal - az Oltáriszentségről!!

18.00 Hét gyermekünk keresztelése, a vasárnapi szentmisén, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk!! Egészen biztos, hogy értelmünkkel fől sem tudjuk fogni, hogy milyen nagydolog, kiváltságos méltóság ezen a földön Isten gyermekeként élni. Törekedjünk, mi magunk is, hogy részesüljünk a keresztség szentségében és ha már meg vagyunk keresztelve, akkor éljünk is vele, becsüljük meg Teremtőnk drága ajándékát, személyes jelenlétét! 

19.00 Esti szerenád az élő Istennek! Gyertek, gyermekeinkkel adjunk hálát az elmúlt tanév minden kegyelméért az Oltáriszentség előtt.
Nagy nagy szeretettel várunk, 

 

Csaba t.