Ősi szentélyben

Kategória: Csaba testvér levelei Találatok: 1585

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5803.jpgHála és Köszönet Winkler Gyulának, miért beengedtek a vár kápolnájába misézni!!

 

 

Ősi szentélyekben nagyon szeretek misézni! A vajdahunyadi vár kápolnája egészen biztos, hogy szépen felvolt szentelve Jézus Krisztus szent templomává, egészen biztos, hogy nagyon sokszor, sokan borultak térdre, hogy Megváltónktól irgalmat kegyelmet kérjenek a bajban, és hogy öröm ujjongva, boldogan hálát adjanak teremtő Istenük ajándékaiért!!
A hosszú zarándokút után jó volt látni gyermekeinket imádkozni, ahogy együtt közösen a legszentebb Krisztusi vértelen áldozatot bemutattuk a legszentebb hála lakomában!!
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5791.JPGKitudná megmondani, hogy mikor volt itt utoljára szentmise? Senki nem tudta, én sem tudom a választ, de az biztos, hogy gyermekei hívására a tegnap ebben az ősi szentélyben az Ég és a föld összeért, találkozott a végtelen Jóság, Szeretet az általa teremtett botladozó gyermekeivel!!
Hála és Köszönet Winkler Gyulának EU parlamenti képviselőnknek, amiért közbenjárt értünk, hogy ingyen beengedtek a vár kápolnájába misézni!!
Mindenért hála és köszönet, 
Csaba t.