Beszámoló Magyarországról:

Nyomtatás

ImageKedves Testvérek!

Egyik kedves ismerősöm küldte ezt a képet. Borongós időben szép mosoly az égen! Ez az én életem, itt Bükkön, ahova fogászatra jöttem.  Borong az idő, a fogászat nem vidám hely, de azért V. Emese kedves jósága, mosolyt varázsol az életembe. Remélem, nagylelkű munkája segíteni fog engem is abban, hogy nagyon sok ember életébe, reményt mosolyt vigyek még hosszú éveken keresztül.

Ma megvizsgálták az ér rendszeremet, a kanalizálás az orvos szerint rendben van. A jó orvos írásba adta, hogy 2-3 % esélyem van, hogy ér rendszeri betegségben fogok meghalni a következő 1O évben. Szerinte ez jó hír. Koleszterin szintem is tetszett neki. Így kölcsönös őszinte szimpátiával, nagyrabecsüléssel váltunk el.  
Aztán újabb orvosokhoz mentem kivizsgálásra Sopronba, nagyon kedvesek voltak. Isten áldja meg az itteni orvosokat is, de mindazokat az egészség ügyben dolgozó nagylelkű embert, kik szorgalmas szeretettel gyógyítják az emberek, a világ sebeit. 
Voltam Ivánban is, Istennek hála nagyon jó benyomással jöttem el a Kati néni által ajándékozott, és Szent Rita tiszteletére szentelt házunkból. ezt az otthont jelenleg egy nagyon aranyos kilenc gyerekes család lakja, az édesapa nemrég töltötte a harmincat, az anyuka még húszon éves, de már van kilenc csodaszép egészséges gyerekük. Sajnos a lakás maffia áldozatai lettek, és így mi fogadtuk őket szeretettel be.  Szép rend volt a házban, a gyerekek óvodában, iskolában, csak három legkisebb van otthon, de a nagyobbak is szépen jöttek haza. A legnagyobb kislány 1O éves, már kész nevelőnő a sok kicsi között. A részükről hála és köszönet hangzott csak el az Alapítvány felé. Jó volt látni ezt a szép tömény életet, életerőt, jókedvet. Az apuka első naptól dolgozik, és békében élnek mindenkivel. Úgy látom, hogy békében kell hagyni őket, arra kértem Emesét is, de minden más munkatársamat, hogy hagyjuk szépen csendesen erősödni ezt a családot. Megkérdeztem, hogy mire van szükségük, és jól esett, amikor azt hallottam, hogy mindenük megvan, és nincs semmire szükségük. 
Isten áldja meg ezt a szép nagy családot! Adjon minél több ilyen sokgyermekes nagycsaládot az Isten. 

szeretettel, csaba t.

 

Image