Sokan kérdezik, hogy mi a véleményem a melegek házasságáról?!

Kategória: Csaba testvér levelei Találatok: 13670

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_DSC_9363.jpgSzerintem nem a sötétség ellen kell harcolni, hanem ragyogó tiszta fényt kellene gyújtani! Arról fogok én mindig is beszélni, hogy milyen csodálatos a keresztény házasság, az Isten akarata szerinti tiszta család, életünket beragyogó gyermekáldás! A demokrácia lényege, hogy azt amiben hiszünk, azt bátran hirdetjük!

A hitemet, meggyőződésemet én nem rakom véka alá, mindig, mindenütt hangosan elmondom, hogy Isten legnagyobb, legszebb ajándékának e földön, egy férfi és egy nő között tiszta szerelemből köttetett házasságot tartom, melyet Isten gyermekáldással koronáz meg! 
Természetesen, mind szerzetes pap hiszek az áldozat értelmében, hiszem, hogy Isten hívására, a családalapítás végtelen értékéről voltak és lesznek férfiak és nők akik lemondanak, hogy Jézus Krisztus útjára lépve, a főparancs szellemében szolgálják Istent, és embertársukat! Tudatában vagyok annak, hogy úgy a családalapítás, mind az önként vállalt életáldozat nemcsak kedves Isten előtt, de kísértésektől próbára is tett meredek út! Sajnos sokan elbuknak, és életük szent fogadalmának teljesítésében megbicsaklanak! A párválasztásban, családos életben, vagy az Istennek szentelt állapotot választottak közül elesettek számára, irgalmas szeretettel Isten mindig felkínálja az újrakezdés lehetőségét! Felállni és újrakezdeni nem szégyen, de a legszebb álmot feladni és helyette egy fapados, sehová nem vezető úton elindulni, megalkuvás! Tudom, hogy aki szomjas, az az út szélén bűzlő pocsolyának is nekitérdel, de én mindenkinek azt mondom, hogy higgyen Isten jóságában, higgyen abban, hogy ha nem adjuk fel a keresést, akkor megtaláljuk azt a kutat, melynek életadó vize tiszta és egészséges!  
Mesterünk, Jézus Krisztus azt szeretné, hogy az Ő öröme a mi örömünk legyen és örömünk így teljes legyen!! Azt javasolom mindenkinek, hogy Isten által felkínált jussunkról, az igazi szép családról, a gyermekáldásról, vagy az Isten akarata szerinti örömteli szent szolgálatról ne mondjunk le semmilyen fapados, részmegoldás érdekében! 
Szeretettel, 
Csaba t.